Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Άτυχη η Πύδνα Κίτρους, έχασε από τον Απόλλων Παραλιμνίου 2-1 στη παράταση

Τρεις ατυχίες και μια αδικία ήταν η αιτία να χάσει η ΠΥΔΝΑ Κίτρους στον αγώνα ΝΟΚ-ΑΟΥΤ με την ομάδα του Παραλιμνίου Σερρών στις Σέρρες.

     Η ΠΥΔΝΑ Κίτρους αν και προηγήθηκε στο 7΄με κεφαλιά τού ΣΕΟΥ μετά από εκτέλεση κόρνερ, έχασε όμως αμέσως μετά τον Κοίτς, ύστερα από αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού. Στα μέσα περίπου του α΄ ημιχρόνου η ΠΥΔΝΑ ισοφαρίστηκε από γκολ, το οποίο προήλθε από καραμπόλα πάνω σε παίκτη της ενώ η μπάλα μετά από σουτ αντιπάλου ποδοσφαιριστή κατευθυνόταν άουτ.
     Στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος ήταν καλύτερη ενώ η ΠΥΔΝΑ Κίτρους κράτησε το αποτέλεσμα μέχρι την λήξη του αγώνα .
    Στην παράταση η ΠΥΔΝΑ Κίτρους έπαιξε καλύτερα, έχε τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι το 121΄λεπτό και εκεί που όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα οδηγούνταν στα πέναλτι δέχθηκε το γκόλ μετά από κατάφορη αδικία εις βάρος της, διότι οι ποδοσφαιριστές της αντιπάλου ομάδας δεν τήρησαν το <<fair-play>> καθόσον ο ποδοσφαιριστής της ΠΥΔΝΑΣ Σαμανίδης έπεσε τραυματισμένος στη μεγάλη περιοχή της αντιπάλου ομάδας μετά από επίθεση της ΠΥΔΝΑΣ , ο Διαιτητής δεν διέκοψε το παιχνίδι για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στο παίκτη, και οι αντίπαλοι πήραν την μπάλα αντεπιτέθηκαν και πέτυχαν το γκολ .
   Πρέπει να σημειωθεί ότι σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις οι παίκτες της ΠΥΔΝΑΣ τήρησαν το  <<fair-play>> και μάλιστα σε μια φάση, ποδοσφαιριστής της ΠΥΔΝΑΣ  Κίτρους βρισκόταν στην μεγάλη περιοχή της αντιπάλου και σε προφανή θέση για γκολ και έβγαλε την μπάλα άουτ όταν είδε παίκτη της αντιπάλου πεσμένο .