Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Η λίστα με όλα τα σχολεία που θα είναι κλειστά αύριο Πέμπτη

Αύριο Πέμπτη 8/1/2015 ανοίγουν κανονικά τα σχολεία της χώρας μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιά αλλά δήμοι της χώρας με ανακοινώσεις τους κάνουν
γνωστό οτι θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία λόγω τις κακοκαιρίας. 
Το dikaiologitika.gr παρουσιάζει την λίστα με τα σχολεία που θα παραμείνουν αύριο κλειστά λόγω της κακοκαιρίας και του ψύχους ενώ σχεδόν οι μισοί δήμοι της βόρειας Αττικής ανακοίνωσαν ότι τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν
Συγκεκριμένα με έγγραφο του υπουργείου καθορίζεται ότι για την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση σύμφωνα με τα άρθρα 4, §§ 1.δ των Π. Δ 200 & 201 /1998 (ΦΕΚ 161Α), τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία της χώρας δεν λειτουργούν από 24 Δεκεμβρίου μέχρι και 7 Ιανουαρίου (διακοπές Χριστουγέννων).
Επίσης για την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση προβλέπεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 2, § 1α του Π.Δ 104/1979 (Α΄23) και την § 1α του άρθρου 2 της υπ΄ αριθμ. 80033/Γ2/04-08-2006 Υ.Α. (Β΄1286), τα Γυμνάσια, τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ της χώρας δεν λειτουργούν από 24 Δεκεμβρίου έως και 7 Ιανουαρίου (διακοπές Χριστουγέννων).
Παράλληλα σε πολλές περιοχές της χώρας υπαρχουν έντονα προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας και του χιονιά αλλά προς το παρόν οι Περιφέρειες δεν έχουν εκδώσει ανακοινώσεις για το εαν θα μείνουν αύριο κλειστά τα σχολεία λόγω του χιονιά.
Σε περίπτωση που ορισμένες από τις Περιφέρειες ανακοινώσουν την παράταση των διακοπών λόγω της κακοκαιρίας το άρθρο θα ανανεώνεται με τις ανακοινώσεις

"Νέο" Εξαιτίας  του ισχυρού παγετού, που αναμένεται αύριο Πέμπτη 8/1/2015 κατά τις πρωϊνές ώρες, τα σχολεία στο Δήμο Διονύσου δεν θα λειτουργήσουν. Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί.
"Νεο" Κλειστά τα σχολεία στην Ανατολική Αττική αύριο
Για την Πέμπτη 8-01-2015 και λόγω των καιρικών συνθηκών στην Ανατολική Αττική ( Χιονοπτώσεις-παγετός) θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των κάτωθι δήμων:
1.Δημοτικά διαμερίσματα : Θρακομακεδόνων-Βαρυμπόμπης- Ολυμπιακού Χωριού του Δήμου Αχαρνών.

2.    "Ολα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Διονύσου ( Διόνυσος- Κρυονέρι-
Αγ.Στέφανος-Δροσιά-Άνοιξη-Σταμάτα-Ροδόπολη)
3.    Δημοτικά Διαμερίσματα Αφιδνών-Αυλώνας-Μαρκοπούλου Ωρωπού- Καπανδριτίου-Καλάμου-Πολυδενδρίου-Μαλακάσας Του Δήμου Ωρωπού.
4.    Δημοτικά διαμερίσματα Βαρνάβα και Γραμματικού του Δήμου Μαραθώνα.
Στις υπόλοιπες περιοχές και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν (παγετός), με ευθύνη του Δ/ντού του σχολείου και του αρμοδίου δήμου μπορεί να αποφασισθεί η λειτουργία ή μη του σχολείου.


"Νέο" Κλειστά σχολεία στο Ηράκλειο Κρήτης
Με απόφαση που υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι η αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου, κα. Μαρία Καναβάκη, αύριο Πέμπτη 08-01-2015 θα παραμείνουν κλειστά λόγω των χιονοπτώσεων και του παγετού τα παρακάτω σχολεία.
Νηπιαγωγεία: Δαφνών, Βασιλειών, Αγίου Σύλλα, Βουτών, Σταυρακίων, Σκαλανίου, Αγίου Βλάσση, Προφήτη Ηλία, Κυπαρισσίου, Άνω Ασιτών, Κάτω Ασιτών, Αγίου Μύρωνα, Βενεράτου.
Δημοτικά: Δαφνών, Βασιλειών, Βουτών, Σταυρακίων, Σκαλανίου, Αγίου Σύλλα, Καρκαδιώτισσας, Βενεράτου, Άνω Ασιτών, Κάτω Ασιτών, Αγίου Μύρωνα, Προφήτη Ηλία.
Γυμνάσια: Προφήτη Ηλία, Βενεράτου, Αγίου Μύρωνα.
Λύκειο: Αγίου Μύρωνα


Κλειστά τα σχολεία και στην Σητεία
Την αναστολή λειτουργίας για μία ημέρα την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 των παρακάτω Σχολείων,  Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου του Δήμου Σητείας, λόγω εκτάκτων καιρικών συνθηκών, και συγκεκριμένα χιονόπτωση και ολισθηρότητα του οδοστρώματος, για την ασφάλεια των μαθητών,  προς αποφυγή ατυχημάτων.
1. Νηπιαγωγείο Ζήρου
2. Δημοτικό  Σχολείο Αρμένων
3. Γυμνάσιο Χανδρά.
Η απόφαση αυτή να κοινοποιηθεί στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Ν. Λασιθίου και στους Διευθυντές των παραπάνω σχολικών μονάδων.


Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει ότι αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου δεν θα λειτουργήσουν  και θα παραμείνουν κλειστά τα Σχολεία καθώς και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου λόγω των προβλεπόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Κλείσιμο των σχολείων σε Μοχό και Γωνιές αύριο, Πέμπτη 8 Ιανουαρίου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών
Σε αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων στη Δημοτική Ενότητα Μοχού και στην Τοπική Κοινότητα Γωνιών προχώρησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Χερσονήσου, κ. Γιάννης Μαστοράκης, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή. Συγκεκριμένα, θα παραμείνουν κλειστά αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου, τα παρακάτω σχολεία:

Νηπιαγωγεία Μοχού και Γωνιών
Δημοτικό Σχολείο Μοχού
Γυμνάσιο Μοχού
Λύκειο Μοχού


Με Απόφαση του Δημάρχου Λυκόβρυσης - Πεύκης τα Δημόσια σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας
θα παραμείνουν κλειστά την ΠΕΜΠΤΗ 8/1/2015 λόγω επικινδυνότητας των δρόμων και δυσκολίας πρόσβασης από παγετό.

http://www.dikaiologitika.gr/