Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΣΜΑΔΑΚΗΣ: "-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ"

Θέλοντας να δείξει τη μεγάλη σημασία που δίνει στην τοπική δημοσιότητα και τον σημαντικό ρόλο που έχουν τα τοπικά μέσα επικοινωνίας, διαχρονικά και όχι μόνο προεκλογικά, στην τοπική ενημέρωση, αλλά και ως λάτρης της τοπικής δημοσιογραφίας αφού και ο ίδιος έχει περάσει από το δημοσιογραφικό λειτούργημα και μάλιστα ως δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΕΤ (βραβευμένος και με μετάλλιο από την Ένωση)  αλλά και ως παρουσιαστής τηλεοπτικής εκπομπής από την ΕΡΜΗΣ Τηλεόραση στο παρελθόν, αλλά και ως εκδότης/διευθυντής πριν από κάποια χρόνια της εβδομαδιαίας εφημερίδας ΑΙΧΜΗ ο Υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας με το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών κύριος Εμμανουήλ Κοσμαδάκης επισκέφθηκε τοπικά ΜΜΕ για να εκφράσει το ενδιαφέρον του και τη στήριξή του σε αυτά. Επισκέφθηκε μια εβδομαδιαία εφημερίδα ¨"ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" και μια ημερήσια "ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ" και συζήτησε για θέματα τοπικής δημοσιότητας. 
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κοσμαδάκης "να θυμηθούμε το 1988-89 που και εγώ αγωνιζόμουν για να στηθεί η τοπική ραδιοφωνία βασιζόμενος στο Νόμο του Γ. Παπανδρέου  και του στενού του συνεργάτη Μίλτου Γαργαγέτα αλλά και στο πρόσφατο συμβάν του κλεισίματος του τοπικού τηλεοπτικού καναλιού ΤV ΔΙΟΝ Τηλεόραση". 
"Υπερασπίζομαι  την ελευθερία της έκφρασης και τη δημοκρατική κατάκτηση πολλών χρόνων που βάλλεται από τη σημερινή κυβέρνηση. Απαιτούμε τα αυτονόητα, γι' αυτό και είμαι υποψήφιος με το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών-Σοσιαλιστών στη Πιερία. Για την ελευθερία και τη δημοκρατία" κατέληξε ο κ. Κοσμαδάκης.