Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΖΑΜΠΕΛ ΔΕΔΕ

Αφού τελείωσαν οι εκλογές και βγήκαν τα αποτελέσματα των κομμάτων μένει να εξετάσουμε τα προσωπικά μας αποτελέσματα…


Πρώτα, όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με βοήθησαν και με στήριξαν είτε με την ψήφο τους είτε προωθώντας με στους φίλους και στους γνωστούς τους.

Ένα ειδικότερο ευχαριστώ στην ομάδα μου που έτρεξε μαζί μου, ετοίμαζε ψηφοδέλτια και τα μοίραζε…. Αυτή η ομάδα δεν αποτελείται από 20 – 30 άτομα ( ή παραπάνω ), όπως είχαν κάποιοι άλλοι υποψήφιοι, αλλά αποτελείται από μόλις 5 άτομα που προσφέρθηκαν από μόνα τους να βοηθήσουν και για το γεγονός ότι ήταν μόνο 5 ευθύνεται η απόφαση μου να μην υποχρεωθώ σε κανέναν !!!

Οπότε, ξέροντας ότι δεν έχω συγγενείς στον Νομό (μόνο φίλους και γνωστούς και ένα γιο ενήλικα), ότι δεν παρακάλεσα κανέναν, δεν έδωσα υποσχέσεις σε κανέναν, δεν τρέλανα κανέναν με συνεχής τηλεφωνήματα, δεν απείλησα κανέναν, δεν μοίρασα λεφτά πουθενά, δεν προσπάθησα να αλλάξω την γνώμη κανενός, δεν είχα εμπειρία και έκανα προεκλογικό αγώνα με μια ομάδα 5 ατόμων μόνο, είμαι ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα μου. Ειδικά εάν τα συγκρίνουμε με τα αποτελέσματα κάποιων άλλων υποψηφίων του Δήμου μου, οι οποίοι είναι χρόνια στην πολιτική ενώ για μένα ήταν η δεύτερη φορά που ήμουν υποψήφια ( η πρώτη φορά στις δημοτικές του Μαΐου 2014 και τώρα στις βουλευτικές του Ιανουαρίου 2015 ).

Σε αυτές τις 15 μέρες του προεκλογικού αγώνα συνάντησα πολλούς ανθρώπους με πολλές διαφορετικές πολιτικές κατευθύνσεις και μπορώ να πω πως όλες οι απόψεις είναι για μένα σεβαστές… Θα σεβαστώ τους ανθρώπους που δήλωσαν αναποφάσιστοι, θα σεβαστώ τους ανθρώπους που μου δήλωσαν ξεκάθαρα ότι ανήκουν αλλού και δεν μπορούσαν να με ψηφίσουν και θα σεβαστώ τους ανθρώπους που μου είπαν "θέλω να σε ψηφίσω γιατί το αξίζεις αλλά πρέπει να ψηφίσω το ΣΥΡΙΖΑ επειδή θέλω να είμαι σίγουρος πως θα φύγει η ΝΔ"… Λυπάμαι όμως τους ανθρώπους που μου είπαν ψέμματα και δεν είχαν τα κότσια να υποστηρίξουν τις απόψεις τους και μου υποσχέθηκαν την ψήφο τους ενώ ήξεραν ότι θα ψήφιζαν κάτι άλλο !!

Αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν να βολευτούν και δυστυχώς δεν έχουν συλλάβει στο μυαλό τους την μεγάλη εικόνα, δεν έχουν καταλάβει ότι δεν μπορούν πια να σωθούν έτσι απομονωμένα… Είμαστε σε μια τέτοια δικλίδα που ή θα σωθούμε όλοι μαζί ή θα χαθούμε όλοι μαζί !!! Αυτή η νοοτροπία του ‘ εγώ και μόνο εγώ » μας έβαλε στις περιπέτειες που βρισκόμαστε !!! Καιρός να την αλλάξουν μερικοί, επιτέλους, για να πάει μπροστά η Ελλάδα μας.

Παρόλα αυτά, ο αγώνας μου για τον τόπο μου δεν σταματάει εδώ… Οι 280 ψήφοι μου δίνουν την δύναμη να συνεχίσω επειδή είναι 280 άνθρωποι που περιμένουν από μένα να βάλω το λυχναράκι μου και να κάνω ότι μπορώ για να καλυτερέψει η καθημερινή ζωή τους.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και θα προσπαθήσω να μην σας απογοητεύσω.

ΔΕΔΕ ΙΖΑΜΠΕΛ

Υποστηρίχτρια ενός αγώνα τίμιο, καθαρό και ξεκάθαρο

Το αναγκαίο καλό

https://isabellededes.wordpress.com