Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Παλιμπαιδισμός και μόνο είναι η απάντηση του Αντιδημάρχου Πύδνας, σε ένα σοβαρό κατά την άποψη μου θέμα, το οποίο όμως φρόντισε με την συμπεριφορά του να γελοιοποιήσει, χλευάζοντας την άποψη ενός Δημοτικού Σύμβουλου.

Είναι προφανές πως με μια τέτοια γελοία, απαξιωτική και χωρίς υπόσταση απάντηση, ο Κύριος Αντιδήμαρχος μας δείχνει για άλλη μια φορά τον χαρακτήρα του και τις ανύπαρκτες πολιτικές του δραστηριότητες!  
Θα μπορούσα να απαντήσω στον κύριο Αντιδήμαρχο, λέγοντας του και εγώ ένα παραμύθι ώστε να κρατήσω ζωντανό το ενδιαφέρον της «παρέας» του, αλλά έτσι θα υποτιμούσα την νοημοσύνη μου και το αξίωμα του Δημοτικού Σύμβουλου το οποίο μου έδωσε ο κόσμος και το οποίο είχε και ο ίδιος πριν γίνει Αντιδήμαρχος.
Λυπάμαι που συμπεραίνω ότι οι απόψεις της αντιπολίτευσης όχι μόνο αφήνουν παγερά αδιάφορη την Δημοτική Αρχή αλλά φροντίζει να τις διακωμωδεί κι’όλας χωρίζοντας τους ανθρώπους σε καλούς και κακούς.
Πράγματι Κύριε Αντιδήμαρχε το παραμύθι σας είναι αποκλειστικά και μόνο για το παιδικό αναγνωστικό κοινό του τόπου και δεν αρμόζει καθόλου στην ιδιότητα σας και θα ήταν ακόμη πιο λυπηρό, εάν αυτό το κείμενο το συμμερίζεται και ο Κύριος Δήμαρχος από την δική του θέση.
Θα φροντίσω λοιπόν να κρατήσω αυτό το όμορφο παραμύθι για να το διαβάζουμε στα εγγόνια μας.
Όσον αφορά τις απόψεις των συγχωριανών μας για κάτι καλύτερο όπως αναφέρετε στο παραμύθι σας, θα ήθελα απλά να σας υπενθυμίσω ότι υπήρξα εμπνευστής της εκδήλωσης του ανάμματος του χριστουγεννιάτικου δέντρου όπως επίσης φρόντισα να στολισθούν όσο γινόταν και οι υπόλοιποι συνοικισμοί κατά την περίοδο των εορτών.
Επειδή όμως η μνήμη σας δεν σας βοηθάει και τόσο, σας αναφέρω ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ και μόνο ότι κατά το ένα έτος που διετέλεσα Αντιδήμαρχος κατάφερα να πραγματοποιήσω τα εξής:
·       Την μεταφορά του νερού από τον οικισμό των Αλυκών στη Νότια πλευρά του Λιμανιού,
·       Τον καθαρισμό επίσης της παραλίας σε έκταση 200 μέτρων απομακρύνοντας τα λύματα
·       Την  τοποθέτηση 12 μεγάλων κάδων απορριμμάτων και 7 βιολογικών τουαλετών που δεν υπήρχαν έως τότε, σε όλο το μήκος της παραλίας.
·       Τον καθαρισμό του Αρχαιολογικού χώρου στην τοποθεσία «Λουλουδιές» με συνέπεια την αύξηση της επισκεψημότητας στον χώρο από σχολεία των γύρω περιοχών,
·       Την συντήρηση του Δημοτικού σχολείου εσωτερικά και εξωτερικά,
·       Την μεταφορά του Κ.Α.Π.Η. στο πρώην Αναψυκτήριο με έξοδα του Νομικού προσώπου,
·       την ανακαίνιση του Περιφερειακού Ιατρείου Κίτρους  καθώς και την Διάνοιξη του ρέματος στην Ζωοδόχο Πηγή και την ανάπλαση του χώρου γύρω από το εκκλησάκι.

                Σχετικά με την χαλικόστρωση του δρόμου που αναφέρεστε ότι καταλήγει στο δικό μου χωράφι, όπως σας είπαν οι συγχωριανοί μας, να σας θυμίσω ότι αυτός ο δρόμος, ο οποίος ήταν χαρακτηρισμένος ως ρέμα στο οποίο καταλήγουν όλα τα όμβρια του συνοικισμού Καβακλί, ήταν απαραίτητο να αποκατασταθεί, λόγω της υπερβολικής διάβρωσης του από την κακοκαιρία.
             Να σας θυμίσω επίσης ότι στο κομμάτι αυτού του δρόμου που παρουσιάζετε πως «επωφελήθηκε» το δικό μου χωράφι, υπάρχουν επίσης τα χωράφια των παρακάτω συγχωριανών μας:
Κος Σαλίκας, Κος Εσκιίης, Κος Νατσίδης, Κος Προβατίδης, Κος Χαρισόπουλος, Κος Λαγδάρης (Γεώργιος), Κος Κωστόπουλος, Κος Χρυσοστόμου (Γεώργιος), Κος Κόγκολας Κος Τουλούπας Νικόλαος, Κος ψωμάς κ.α.
             Όλοι αυτοί λοιπόν οι συγχωριανοί μας, ρωτήθηκαν εάν τους εξυπηρέτησε η χαλικόστρωση του δρόμου αυτού???? …ή παρά μόνο τους ενόχλησε το δικό μου χωράφι που είναι στο τέλος του δρόμου.
             Εσείς λοιπόν Κύριε Αντιδήμαρχε τι θα καταφέρετε άραγε να προσφέρετε στους συγχωριανούς σας μέσα σε ένα χρόνο??? Όταν μάλιστα έχουν περάσει ήδη 4 μήνες!!!...........
             Όσο για τον δικό μου αγώνα!!.. γίνετε μέσα από τα Δημοτικά Συμβούλια, με την τότε ιδιότητα μου ως Αντιδήμαρχος, ως Δημοτικός Σύμβουλος, …αλλά και ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος. Παρέμεινα και θα παραμείνω πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις μου και στις απαιτήσεις μου, για το καλό αυτής της Δημοτικής Ενότητας όπου εκλέχθηκα!........


Ο Δημοτικός Σύμβουλος
Σιανίδης Δημήτριος

Με τον συνδυασμό «Η Βόρεια Πιερίας της Καρδιάς μας»