Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ευχαριστίες Οργανωτικής επιτροπής Χειμωνιάτικου Ενιπέα 2014

H οργανωτική επιτροπή του Χειμωνιάτικου Ενιπέα θα ήθελε να ευχαριστήσει  όλους όσους συνέδραμαν στην υλοποίηση του Χειμωνιάτικου Ενιπέα 2014 χωρίς την βοήθεια των οποίων η υλοποίηση του αγώνα θα ήταν δύσκολη.
Πιο συγκεκριμένα:

Τον Χορηγό του αγώνα, κατάστημα εξειδικευμένου εξοπλισμού για δρομείς, Runner Store.
Το Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης που για μια ακόμη μία φορά με 45 Εθελοντές προσέφερε  την πολύτιμη βοήθειά  του στον αγώνα και τους συμμετέχοντες, αναλαμβάνοντας την Υγειονομική – Διασωστική (Πρώτες Βοήθειες) κάλυψή του.
Τo κατάστημα Performance Store και τον Γιώργο Βαβρίτσα για την χορηγία μέρους των ενεργειακών τζελ Hammer όσο και για την πολύτιμη βοήθεια σε σειρά άλλων ενεργειών.
Την ΧΧΙV Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία Λιτόχωρου για την ευγενή στήριξη και την παραχώρηση του εξοπλισμού εστίασης των αθλητών και αθλητριών για πολλοστή φορά.
Την εταιρία παραγωγής και εμπορίας φρούτων Proto Α.Ε. του κ. Νίκου Πρωτοφανούση για την προσφορά των πεντανόστιμων μανταρινιών και ακτινιδίων από τα περιβόλια της Πιερικής γης.
Το ζαχαροπλαστείο Λιάγκας για τη χορηγία μέρους των εύγευστων γλυκών που απήλαυσαν αθλητές και αθλήτριες.
Το εστιατόριο Ελληνικό στο Βαρικό Λιτοχώρου του κ. Σάκη Κουτρούλα για την ευγενική χορηγία της παρασκευής της κατά γενική ομολογία γευστικής  και αναζωογονητικής για τους αθλητές κοτόσουπας.
Την Χονδρεμπορική Πιερίας Χρ. Κρανιώτης για την προσφορά των αναλώσιμων που χρησιμοποιήθηκαν στο γεύμα των αθλητών.
Το εμπόριο φρούτων & λαχανικών Π. Παπανάκος και Σία για τις μπανάνες που προσφέρθηκαν στον σταθμό υποστήριξης των αθλητών. 
Tην Solo Bars, για τις ενεργειακές βιολογικές μπάρες, ελληνικής κατασκευής.
Τη Διοίκηση του Αστυνομικού τμήματος Λιτοχώρου για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων, ώστε να διεξάγεται με ασφάλεια ο ΧΕ και ο ΟΜ.
Το Δήμο Δίου-Ολύμπου για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων, αιθουσών και εξοπλισμού.
Τους εθελοντές και εθελόντριες μαθητές  από το Γυμνάσιο Λιτόχωρου.
Την ομάδα των εκπαιδευτικών του 2ου Δημ. Σχολείου Λιτοχώρου που ανέλαβαν το στήσιμο και το σερβίρισμα του γεύματος των αθλητών.
Τον DJ Πέτρο Αποστόλου που ανέλαβε την μουσική κάλυψη της εκδήλωσης.
Όλους τους εθελοντές που προσέφεραν τον πολύτιμο χρόνο τους σε θέσεις στο βουνό αλλά και στο Δημοτικό στάδιο ώστε ο 9ος Χειμωνιάτικος Ενιπέας να διεξαχθεί με αρτιότητα.
Την Σοφία Κρανά που ανέλαβε ως σκούπα του αγώνα.
Τους Γιώργο Μυτιληναίο, Διονύση Στρογγύλη, Νίκο Κλιγκόπουλο, Βαγγέλη Γραμματόση, Παύλο Ρούσσινο, Αποστόλη Ντινάκη, Λίτσα Νίκα, Ρωμανό Παρρή – Νίκα,  Γιώτα Πολατίδου και Θώμη Σολδάτου που αφιέρωσαν χρόνο  για τον καθαρισμό και τη σηματοδότηση της διαδρομής του αγώνα,
.


Από την οργανωτική επιτροπή,