Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Νίκησε ο Αιγινιακός τον Απόλλων Καλαμαριάς με 1-0, έχασε ο Πιερικός στην Λαμία

Αιγινιακός- Απόλλων 1926 1-0 
Δύσκολη επικράτηση για τον Αιγινιακού που επιβλήθηκε του Απόλλων 1926 1-0.
 Ήταν ένα παιχνίδι αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες να θέλουν την  νίκη για διαφορετικούς
λόγους. Οι γηπεδούχοι ήθελαν τους τρεις πόντους για να παραμείνουν στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι, για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις. 
Το πρώτο ημίχρονο, ήταν κακό. Επιφυλακτικές οι δύο ομάδες  αλλά και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος, ήταν δυο στοιχεία που εμπόδισαν τις φάσεις μπροστά από τις εστίες.
Πρώτη καλή στιγμή στο 12.  Σέντρα από τα δεξιά του Γιαζιτζόγλου, ο Κουτσοσπύρος πήρε την κεφαλιά με δυσκολία απομάκρυνε ο Παπαδόπουλος!
Στο 44 σέντρα του Πόποβιτς από τα αριστερά με αποδέκτη τον Κουτσοσπύρο, ο οποίος έκανε την πάσα στον Καζάκη, με τον τελευταίο να σουτάρει, αλλά την μπάλα απομάκρυναν οι αμυντικοί του Απόλλωνα.
Το δεύτερο ημίχρονο, ήταν χειρότερο του πρώτου. Φάσεις με το σταγονόμετρο, αλλά ο Αιγινιακός κατάφερε να πετύχει γκολ. Συγκεκριμένα στο 73. Ο Ζούρκος σέντραρε από τα δεξιά με τον Κουτσοσπύρο μέσα από την περιοχή με προβολή να ανοίγει το σκορ για τον Αιγινιακό. Ήταν το μοναδικό γκολ της συνάντησης, ικανό όμως να δώσει τους τρεις πόντους στον Αιγινιακό. 
Αιγινιακός (Σ. Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Μπάρος, Πάβλοβιτς, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Ζούρκος, Πέντα, Πόποβιτς, Κουτσοσπύρος, Καζάκης.
Απόλλων 1926 (Β. Χάβος): Π. Παπαδόπουλος, Γαλανόπουλος, Κουρούπης, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Μπιτσάκος, Σουλίδης, Νατσιόπουλος, Ευσταθίου, Τσούτσης, Β. Παπαδόπουλος.
Λαμία - Πιερικός 3-0
Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Λαμία τον αγώνα με τον Πιερικό επικρατώντας εύκολα με 3-0
Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ «καθάρισε» στο πρώτο ημίχρονο φορτσάροντας και πετυχαίνοντας τρία τέρματα, μετατρέποντας έτσι το δεύτερο μέρος σε τυπική διαδικασία.
Μόλις στο 10' ο Άντονι Φατιόν άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Βασιλόγιαννη. Το δεύτερο τέρμα ήρθε κι αυτό με κεφαλιά. Ο Μάριο Γκούρμα σέντραρε με τον Βασιλόγιαννη να σκοράρει.
Πριν λήξει το ημίχρονο η Λαμία έφτασε στο 3-0 με... δράστη τον Νεόφυτο. Ο Ντελέκος έκανε την παράλληλη πάσα και ο σέντερ φορ της Λαμίας με προβολή έγραψε το... τελικό αποτέλεσμα.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πετύχουν ένα γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που είχε κριθεί από πολύ νωρίς.
Λαμία (Μ. Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Καμαρά, Βασιλόγιαννης, Φατιόν, Γκούρμα, Κωστόπουλος, Νεόφυτος, Ντελέκος.
Πιερικός (Μ. Ζιώγας): Πατσιογιώργος, Λαμπάκης, Σεντεμεντες, Ντόικιτς, Τσιάρας, Ελιομάρ, Μανίκας, Γιαννούλης, Μυστακίδης, Μπουζούκης, Ντοσης.