Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Οι θέσεις της «Νέας Εποχής» για το δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
 Αποδοκιμάζουμε, τη διοίκηση του δήμου Κατερίνης η οποία δεν αξιοποίησε και δεν παραχώρησε καμία θέση αναλογικά στην αντιπολίτευση κατά την διάρκεια των ψηφοφοριών των διαφόρων επιτροπών του δήμου, κάνοντας απλά μια επίδειξη ισχύος και αλαζονείας.
Από την άλλη,  είναι πλέον εμφανές, ότι η μείζονα αντιπολίτευση κινείται μόνο στα πλαίσια εντυπωσιασμού και θεατρινισμού.
Προσπαθεί, εκ των υστέρων, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Γιατί κύριοι δεν δείξατε το ίδιο δημοκρατικό πνεύμα και την ίδια ευαισθησία στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο όπου είχαμε την εκλογή των πιο σημαντικών επιτροπών του δημοτικού συμβουλίου, δηλαδή της οικονομικής επιτροπής και της ποιότητας ζωής;
Γιατί τότε καταλάβατε εσείς όλες τις θέσεις ( και τις 6) σε συνεργασία με τη διοίκηση και δεν είχατε την ευαισθησία να συμπεριληφθεί αναλογικά η υπόλοιπη αντιπολίτευση στις συγκεκριμένες επιτροπές;
Όσο αφορά το σόου σας, κατά την διάρκεια της θεατρικής αποχώρησής σας  από το δημοτικό συμβούλιο, έχουμε να σας πούμε τα εξής:

Καταρχάς, αν αποχωρούσαμε και εμείς από το δημοτικό συμβούλιο θα καταργούσαμε τον θεσμό της αντιπολίτευσης.
Θεωρούμε, ότι η αποχώρηση δείχνει έλλειψη επιχειρημάτων αφενός και φυγομαχία αφετέρου. Με το να φεύγεις απλώς αφήνεις την διοίκηση να κάνει πιο εύκολα τη δουλειά της.
Όταν αποχωρείς, αποχωρείς οριστικά και όχι για λίγο και επανέρχεσαι σε όποια θέματα θες,
Εμείς, είμαστε διατεθειμένοι ακόμη και τώρα να παραιτηθεί δικός μας εκπρόσωπος από τις επιτροπές που καταλάβαμε ούτως ώστε να εκπροσωπηθείτε και εσείς, με την προϋπόθεση να επιδείξετε  την ίδια ευαισθησία, παραιτούμενοι  και παραχωρώντας αντίστοιχες αναλογικές θέσεις στην ελάσσονα αντιπολίτευση από τις θέσεις των επιτροπών που καταλάβατε στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο.  

Εμείς ως «Νέα Εποχή»  έχουμε μάθει να δίνουμε τις μάχες με επιχειρήματα κάνοντας ουσιαστική και γόνιμη αντιπολίτευση.
Έτσι υποσχεθήκαμε και αυτό είναι το χρέος μας απέναντι στους πολίτες του δήμου μας.