Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Ανακοινώθηκαν από την Αστυνομία τα στοιχεία του παιδόφιλου από τα Γιαννιτσά

 Ανακοίνωση σχετικά με δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών 68χρονου ημεδαπού που συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων



Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 68χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 16-10-2014 στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση. (Σχετικό το από 18-10-2014 Δελτίο Τύπου)

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

ΠΑΝΙΔΗ Κωνσταντίνο του Παναγιώτη και της Αλεξάνδρας, που γεννήθηκε το 1946 στα Γιαννιτσά.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.