Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Πρόσκληση Τακτικής Ολομέλειας του Δημοβουλίου Πολιτών 31/10/2014

Αγαπητοί Δημοβουλευτές,
Αγαπητοί Φίλοι,
Το Δημοβούλιο Πολιτών, εγκαινιάζοντας, μετά τις αλλαγές δημοκρατικής λειτουργίας του που αποφασίστηκαν στη τακτική συνεδρία του Μαΐου 2014, μια νέα μορφή περιφερειακών
τακτικών Συνεδριάσεων της Ολομελείας του, σας προσκαλεί στην τακτική Ολομέλεια του Δημοβουλίου Πολιτών την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014 και ώρες 19:00 – 22:00 στο στέκι του «Έργου Λόγου Αγάπης - ΕΛΑ» (Ηνιόχου οργάνωσης για το μήνα Οκτώβριο), που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αχαρνών 61 και Φερών, στο κέντρο της ΑθήναςΒλέπε Χάρτη ΕΔΩ.
Η ημερήσια διάταξη της ολομέλειας συμπεριλαμβάνει εισηγήσεις για ψηφίσματα που αφορούν:
Α) Την πρωτογενή παραγωγή και γεωργία στην Ελλάδα. Εισηγητής η επικεφαλής της τριμελούς Συντονιστικής επιτροπής του Δημοβουλίου Πολιτών για τον μήνα Οκτώβριο 2014, κ. Βίκυ Κολόζη.
Β) Τις εναλλακτικές θεραπείες και την εναλλακτική ιατρική. Εισηγητής, το μέλος της τριμελούς Συντονιστικής επιτροπής του Δημοβουλίου Πολιτών για τον μήνα Οκτώβριο 2014, κ. Νικόλ Καρέλα.
Γ) Προγραμματισμός του διήμερου εορτασμού (Σαββατοκύριακο 15/16 Νοεμβρίου 2014) των τριών χρόνων λειτουργίας του Δημοβουλίου Πολιτών με κεντρικό θέμα: «Σύγχρονες τάσεις των Δημοψηφισμάτων στην Ευρώπη και τον κόσμο-Σχέσεις Δημοψηφίσματος με τις νομοθετικές πρωτοβουλίες πολιτών» με ευρεία συμμετοχή κοινωνικών και πολιτειακών φορέων.
Δ) Προγραμματισμός των εκδηλώσεων του Δημοβουλίου Πολιτών στα πλαίσια του Συνεδρίου Money Show στο ξενοδοχείο Hilton.
Στο τελευταίο μέρος της Συνεδρίασης θα ασχοληθούμε με την ανάδειξη του θεσμικού ρόλου του Δημοβουλίου Πολιτών στις διαδικασίες αναθεώρησης ή Δημιουργίας του νέου Συντάγματος, με εισήγηση του Συντονιστή Επιτροπής Εποπτείας του Δημοβουλίου Πολιτών, δικηγόρου κ. Γιώργου Λ. Κόκκα.

Σας περιμένουμε όλους εκεί.

Η ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ

Γιατί το μέλλον της χώρας μας είναι στα χέρια μας!