Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Πίνδος Άνω Αγιάννη-Ταύρος Ελάφου 0-1 HD 6η Β' ΕΠΣ Πιερίας 19-10-2014 Γκολ και φάσεις

Toυ Κολίτση Νίκου
Δύσκολη νίκη ουσίας αλλά όχι εντυπώσεων με το φτωχό 1-0 πέτυχε ο Ταύρος Ελάφου επί της αξιόμαχης ομάδας της Πίνδου Άνω Αγιάννη στην 6Η αγωνιστική του πρωταθλήματος
της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Κι όμως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά, αν το δοκάρι δεν έσωζε την ομάδα της Ελάφου από μία φαρμακερή αντεπίθεση των γηπεδούχων με το Γιαννή, όταν το σκορ ήταν 0-0 στο δεύτερο ημίχρονο ή αν η μπάλα δεν έφευγε λίγο άουτ στην τελευταία φάση του αγώνα από δυνατή κεφαλιά σε εκτέλεση φάουλ. Η ομάδα του Ταύρου Ελάφου, με εντελώς αλλαγμένο ρόστερ από το περσινό, απέχει προς το παρόν από την ομάδα πρότυπο της περασμένης χρονιάς που έκανε σπουδαία παιχνίδια, είχε ένα απόρθητο κάστρο στην έδρα της και έκανε ζημιές εκτός έδρας,  διεκδικώντας μέχρι τέλους την άνοδο μέσω των μπαράζ στην Α' κατηγορία. Η ομάδα της Πίνδου Άνω Αγιάννη προσπάθησε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας και να «κλέψει» τη νίκη, δείχνοντας ότι, παρά το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει με βαθμολογικό χάντικαπ -10 βαθμών, θα αποτελέσει υπολογίσιμο αντίπαλο κυρίως εντός έδρας για όλους. 
Man of the match: O σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης Ξενίδης Μπάμπης -την αξία του οποίου είχαμε επισημάνει ουκ ολίγες φορές και την περασμένη αγωνιστική χρονιά- με το όμορφο γκολ με ατομική ενέργεια που πέτυχε, ξεχώρισε με την παρουσία του, παρά το γεγονός ότι τροφοδοτήθηκε ελάχιστα. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Σιούντας πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, αλλά η αποκάλυψη του αγώνα ήταν ο αρχηγός των γηπεδούχων επιθετικός Γιάννης Βασίλης που, όποτε έπαιρνε την μπάλα, κυριολεκτικά αναστάτωνε την άμυνα των φιλοξενούμενων με περίτεχνες ενέργειες, διαθέτοντας τεχνική κατάρτιση και φυσικά προσόντα. 
Highlights: Η εκπληκτική ημιτελής σέντρα σουτ του Γιάννη Βασίλη των γηπεδούχων μετά από εντυπωσιακή διεκδίκηση και κλέψιμο της μπάλας στην αντεπίθεση στην πρώτη φάση του βίντεο βγαλμένη από τις καλύτερες στιγμές ποδοσφαιριστών υψηλού επιπέδου, η ευκαιρία-δοκάρι του ίδιου παίκτη και η ανεπανάληπτη ευκαιρία σε κενή εστία των φιλοξενούμενων να ανοίξουν το σκορ.

Βίντεο σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.



ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ