Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Αναγέννηση Κολινδρού - Α.Ε.Καρίτσας 1-2 (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Κολίτση Νίκο
Eπική ανατροπή στις καθυστερήσεις πέτυχε η Α.Ε.Καρίτσας με 2-1 στον πιο συναρπαστικό αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας στον
Κολινδρό απέναντι στην τοπική Αναγέννηση. Με τον αέρα της δευτεραθλήτριας της περσινής περιόδου, η ομάδα του Γιώργου Σκέντου, με αλλαγές στη σύνθεσή της, πίεσε ασφυκτικά στο δεύτερο μισό του δευτέρου ημιχρόνου και λυτρώθηκε με ένα περιπετειώδες γκολ λίγο πριν τη λήξη του αγώνα από φάουλ που κέρδισε ο Κυρτέγος μετά από καταπληκτική επέλαση. 
Με δημιουργό και εμπνευστή των περισσότερων επιθετικών της ενεργειών τον ίδιο (με το 10 στη φανέλα), όσο περνούσε η ώρα προσπαθούσε να διασπάσει πιο ορθολογικά τη συμπαγή αμυντική γραμμή της Αναγέννησης που ευτύχησε να προηγηθεί με ένα αριστοτεχνικό πλασέ του επιθετικού Τραούδα (εκπληκτικός πανηγυρισμός και αφιέρωση) σε μία από τις λιγοστές επιθετικές της ενέργειες. 
Με Μvp του αγώνα τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Μοσχίδη, που πραγματοποίησε το «παιχνίδι της ζωής» του, κατεβάζοντας στην κυριολεξία τα ρολά, το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά με την ισοφάριση του Κυρτέγου που εκμεταλλεύτηκε λάθος αμυντικού, λόγω της ολισθηρότητας του γηπέδου από την περιοδική βροχή. 
Η Καρίτσα πίεσε και έχασε μοναδικές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα αυτή προς κενής εστίας που θέτει υποψηφιότητα από τώρα για «ευκαιρία της χρονιάς». 
Η Αναγέννηση εμφανώς βελτιωμένη από τον αγώνα κυπέλλου θα μπορούσε να κλέψει το παιχνίδι κόντρα στη ροή του αγώνα, αν δεν επενέβαινε σωτήρια δύο φορές ο Πατρής με τις επεμβάσεις του. 
Δείτε και την επίμαχη φάση για πέναλτι που ζήτησε η Καρίτσα με το σκορ να είναι ισόπαλο. Συμπερασματικά, η δύναμη, η αγωνιστικότητα και η πειθαρχία θα είναι στοιχεία που δείχνουν ότι θα χαρακτηρίζουν την ομάδα της Καρίτσας και τη φετινή χρονιά, ενώ η αντίστοιχη του Κολινδρού θα είναι σκληρό καρύδι για τους αντιπάλους της κυρίως στην έδρα της και μπορεί να ανεβεί αγωνιστικά επίπεδο, κυρίως αν βρει τρόπους να τροφοδοτεί περισσότερο και καλύτερα τους επιθετικούς της. 
Η συνέχεια αναμένεται εξίσου συναρπαστική...

Δείτε το βίντεο του αγώνα σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.

Κολίτσης Νίκος


ΒΙΝΤΕΟ



Φωτορεπορτάζ του αγώνα