Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Όλυμπος Λεπτοκαρυάς-Θερμαϊκός Κορινού 1-0 HD Α' ΕΠΣ Πιερίας - Η δραματική εξέλιξη του αγώνα

Του Κολίτση Νίκου
Σε ένα χιτσκοκικό φινάλε, αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων, με γκολ στις καθυστερήσεις, ο Όλυμπος Λεπτοκαρυάς κατέβαλε την αντίσταση του φιλότιμου Θερμαϊκού
Κορινού, σκηνοθετώντας μέχρι εκείνο το σημείο τον «κύκλο των χαμένων ευκαιριών», με τρία ανεπανάληπτα δοκάρια μεταξύ αυτών, σ' ένα παιχνίδι που είχε όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα ντέρμπι ομάδων υψηλού επιπέδου.
Ο Όλυμπος Λεπτοκαρυάς είχε την υπεροχή και των πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με ανάπτυξη από τα άκρα με επιθετικογενείς χαφ και ακραίους διεμβολιστές που πατούσαν περιοχή, προσπαθούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Ο Θερμαϊκός Κορινού, του Μάκη Τερζόπουλου, κυρίως από το σημείο που αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα του Κατσούλη, κατέθεσε ψυχή και μπορούσε να «κλέψει» στις αντεπιθέσεις το παιχνίδι, αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια. Το βαθμό της ισοπαλίας τελικά του στέρησε ο Ταρασιάδης (πρώην παίκτης του Θερμαϊκού) με το χρυσό γκολ στις καθυστερήσεις, μετά από όμορφη ομαδική επιθετική προσπάθεια διαρκείας. Οι γηπεδούχοι φιγουράρουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και οι παίκτες του πρωτεργάτη τους, Νίκου Μανίκα, δικαιούνται τη στήριξη και τη συμπαράσταση του κόσμου της Λεπτοκαρυάς στα επόμενα παιχνίδια  για να πραγματοποιήσουν τους υψηλούς στόχους τους.
Highlights: η υπομονή στην ανάπτυξη και η κλιμακούμενης αύξησης πίεση των γηπεδούχων με την πάροδο του χρόνου, απόρροια και της κούρασης των αντιπάλων, λόγω του αριθμητικού μειονεκτήματος, η δραματική εξέλιξη του αγώνα και η κατάληξή του.
Highlights (εκτός συναγωνισμού): η μικρότερη ηλικιακά και μακροβιότερη σε θητεία πρόεδρος ερασιτεχνικής ομάδας στην Ελλάδα, Ευαγγελία Κατέλα, της ομάδας της Λεπτοκαρυάς (και μόνο το γεγονός ότι μία γυναίκα κρατάει τα διοικητικά ηνία μίας ομάδας α' ερασιτεχνικής κατηγορίας, επί τέσσερα συναπτά έτη, σε υψηλό ανταγωνιστικά επίπεδο, συνιστά μία εκ των ων ουκ άνευ αδιαμφισβήτητη επιτυχία και σημείο αναφοράς). Ένα πρόσωπο που εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια με θετική προσέγγιση των πραγμάτων, με όραμα για τον αθλητισμό, πραγματική επένδυση για το μέλλον, με νηφαλιότητα και χαμηλό προφίλ, παράδειγμα διαχείρισης, άσκησης διοίκησης και ενεργητικής συμμετοχής, χωρίς στερεότυπα και μεγαλοϊδεατισμούς (ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες και την ανταπόκριση)
VIDEO σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.



ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ