Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Συνάντηση του Αντιπροέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κου Ηλιάδη Ηλία με τον Γενικό Γραμματέα ΕΟΤ κο Λειβαδά Πάνο

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΙΕΙΡΑΣ
Την Τρίτη 29 Ιουλίου 2014, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κος Ηλιάδης Ηλίας επισκέφθηκε τον Γενικό Γραμματέα του Ε.Ο.Τ. κο Λειβαδά Πάνο στο γραφείο του στην Αθήνα.  Παρών στη συζήτηση ήταν και ο Βουλευτής της Ν.Δ. Πιερίας κος
Χριστογιάννης Δημήτριος, ο οποίος είχε μεριμνήσει για την πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης.

Κατά την διάρκεια της πολύ εποικοδομητικής συνάντησης –η οποία διήρκησε δύο ώρες- τρία θέματα μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των παραβρισκόμενων: 1ον  ο Όλυμπος και πιο συγκεκριμένα η προβολή του ως το σύμβολο της Ελλάδος καθώς και η τουριστική ανάδειξή του  2ον τα Πιέρια με επίκεντρο το χιονοδρομικό κέντρο  του οποίου η πρόσβαση από την εθνική οδό είναι η πιο κοντινή και εύκολη σε σχέση με τα υπόλοιπα χιονοδρομικά της Β. Ελλάδος και οι πίστες που διαθέτει είναι βατές για όλα τα επίπεδα των σκιέρ  και 3ον το Μουσείο του Δίου το οποίο έχει  ελλείψεις τόσο σε υλική υποδομή  όσο και σε  εργατικό προσωπικό .   

Ο Γενικός Γραμματέας κος Λειβαδάς Πάνος δεσμεύτηκε ότι θα είναι σε διαρκή επαφή με τους τουριστικούς φορείς της Πιερίας
και ζήτησε από τους παραβρισκόμενους  να υποδειχθεί ο κατάλληλος άνθρωπος ο οποίος θα βιντεοσκοπήσει και θα φωτογραφήσει 15-20 σημεία που θα αντιπροσωπεύουν την Πιερία με σκοπό να αναρτηθούν από τον Ε.Ο.Τ. σε όλα τα μέσα μαζικής προβολής που διαθέτει –όπως έντυπα, website, facebook, twitter, τηλεοπτικά spots κ.α..
Επιπροσθέτως, υποσχέθηκε ότι θα καλύψει τα έξοδα κορυφαίων δημοσιογράφων έντυπου ή ηλεκτρονικού τύπου (ταξίδια εξοικείωσης όπως χαρακτηριστικά ανέφερε) που θα κληθούν από την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας για να προβάλλουν την Πιερία είτε από  τις ήδη χώρες-δεξαμενές –όπως χώρες Βαλκανίων- είτε από χώρες καινούριες  στις οποίες θα γίνει τουριστικό άνοιγμα για την ανανέωση των αγορών-πελατών.


Μετά  τιμής

ΗΛΙΑΔΗΣ  ΗΛΙΑΣ

Αντιπρόεδρος της ΕΞΕΠ

Μέλος Δ.Σ του ΞΕΕ