Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Αλέξανδρος Κατσιαμήτας -Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στον "ΚΡΑΧΤΗ"

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... kraxtis-gr.blogspot.gr
 Αλέξανδρος Κατσιαμήτας, Ένα μεγάλο ταλέντο της Πιερίας που δοκίμασε την τύχη του στη Γερμανία, επαναπατρίστηκε και τώρα αγωνίζεται για την ομάδα της Πιερίας τον Πιερικό.

Ο Αλέξανδρος Κατσιαμήτας γεννηθείς το 1995.Απο τις πολύ καλές παλιές φουρνιές των ακαδημιών του Βατανιακού (δείτε πλαιότερο άρθρο μας).Ποιός συνομήλικός του, συμπαίκτης ή αντίπαλος δέν θυμάται τα μαγικά του Αλέξανδρου; Σε κάθε τουρνουά, εντός και εκτός νομού ήταν πάντα κορυφαίος.. 
Μετακόμισε για δύο χρόνια στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και κατόπιν οικογενειακώς για μόνιμη εγκατάσταση στη Γερμανία.Η μετανάστευση τον βρήκε να εντάσσεται σε ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΛΩΝΙΑΣ και να αγωνίζεται με επιτυχία στην U19.

Τον συντήσαμε και μας παραχώρησε την συνέντευξη..

- Αλέξανδρε. Καλημέρα.. Τι θυμάσαι για το ξεκίνημά σου και την μέχρι τώρα καριέρα σου;

(Κατσιαμήτας) . Ξεκίνησα πολύ μκρός στις ακαδημίες του Βατανιακού στη γειτονιά μου, με πολλά άλλα παιδιά της ηλικίας μου. Ημουν τυχερός τότε, που βρέθηκα σε μία πολύ οργανωμένη ακαδημία  με πολύ καλούς προπονητές και άν και ήμασταν μικροί εκπαιδευτήκαμε σωστά στο ποδόσφαιρο, κάτι που με βοήθησε πολύ. Στη συνέχεια μετακόμισα οικογενειακώς στη Θεσσαλονίκη και αγωνίστηκα στΙς ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Μετά τον ΠΑΟΚ, βρέθηκα οικογενειακώς στην Γερμανία και συνέχισα να αγωνίζομαι σε ακαδημία της Κολωνίας, όπου το επίπεδο εκπαίδευσης είναι πολύ υψηλό και ο ανταγωνισμός μεγάλος.Κέρδισα πάρα πολλά και με βοήθησε να δώ το ποδόσφαιρο με περισσότερο επαγγελματισμό, κάτι που πιστεύω θα με ακολουθεί και εδώ στην Ελλάδα.

- Χαίρομαι που γύρισες στην πατρίδα.. πώς είναι τα πράγματα εδώ; πώς νοιώθεις που είσαι πιά παίκτης του Πιερικού;

Γύρισα στην Ελλάδα γιατί έπρεπε και αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου στην ομάδα του Νομού μας στον ιστορικό Πιερικό.

Στον Πιερικό νοιώθω πολύ καλά.Ισως επειδή είναι η ομάδα της πόλης μας και νοιώθω περήφανος που κατάφερα να φορέσω τη φανέλα του Πιερικού.

- Τι νομίζεις ότι μπορείς να προσφέρεις στον Πιερικό... τί μπορεί να σου προσφέρει η ομάδα μας... και πώς είναι τα πράγματα στο αγωνιστικό τομέα ενόψει και του δύσκολου  πρωταθλήματος;

(Κατσιαμήτας).Ο Πιερικός φέτος απο ότι κατάλαβα, δίνει βάση σέ ένα κράμα παικτών με εμπειρία και σε νεά παιδιά απο την Πιερία, έτσι ώστε και να πάει καλά στο πρωτάθλημα, αλλά και να μπορέσει να αναδείξει νέους ποδοσφαιριστές και ιδιάιτερα απο την Πιερία. 

- Ευτυχήσαμε να έχουμε προπονητή απο την Κατερίνη τον κ Καμπερίδη που νοιάζεται για την ομάδα και για εμάς τα νέα παιδιά.Ο επαγγελματικός τρόπος δουλειάς και η επιμονή του στην βελτίωση όλων μας, είναι στοιχείο που πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ.

- Εγώ πιστεύω ότι μπορώ να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα μου, δουλεύω και θα εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία που θα μου δοθεί.Ο Πιερικός είναι ιστορική ομάδα και μπορεί να μου προσφέρει αγωνιστική άνοδο και άν μπορέσω να έχω καλύτερη ποδοσφαιρική πορεία.

- Εσαι ικανοποιημένος με τα μέχρι στιγμής δείγματα που παρουσίασε η ομάδα του Πιερικού:

(Κατσιαμήτας). Ξεκινήσαμε πολύ καλα την προετοιμασία.Σχετικά δώσαμε καλά δείγματα και στους φιλικούς αγώνες.Το ρόστερ της ομάδας έχει πεπειραμένους παίκτες με πολύ ποιότητα και θα βοηθήσουν και εμάς τους νέους να πάμε καλύτερα.

Πιστεύω ότι και με τη στήριξη των φιλάθλων μας να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα.

- Σου εύχομαι να είσαι υγιής και να πετύχεις τους στόχους σου.

(Κατσιαμήτας) Ευχαριστώ πολύ.