Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για κλοπές στην κεντρική Μακεδονία

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για κλοπές
Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της
εγκληματικότητας, κατά το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις για κλοπές από αστυνομικούς των κατά τόπους Διευθύνσεων Αστυνομίας.
Ειδικότερα:
  •  Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας, συνελήφθη απογευματινές ώρες της 21.08.2014 στα Γιαννιτσά, 65χρονος ημεδαπός, διότι μετά από καταγγελία αρμόδιου υπαλλήλου της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., διαπιστώθηκε ότι ο προαναφερόμενος τροφοδοτούσε παράνομα με ηλεκτρική ενέργεια το αγρόκτημα του, έχοντας συνδέσει καλώδιο σε στύλο δικτύου της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε, ο οποίος βρισκόταν σε παρακείμενο αγρόκτημα.
  •  Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας Κιλκίς, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, μεσημβρινές ώρες της 21.08.2014 σε χωριό του Κιλκίς, 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα αφαίρεσε μία χρυσή αλυσίδα από 65χρονη. Η αφαιρεθείσα αλυσίδα βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχο της. Επιπλέον, ο 24χρονος στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων και διέμενε παράνομα στην ελληνική επικράτεια.
  •  Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιτοχώρου Πιερίας, συνελήφθη βραδινές ώρες της 21.08.2014 στον Πλαταμώνα Πιερίας, 33χρονη ημεδαπή, διότι αφαίρεσε από κατάστημα ( Super Market ) διάφορα προϊόντα. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο ιδιοκτήτη τους.
  •  Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας Ημαθίας, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, απογευματινές ώρες της 21.08.2014 στη Βέροια, 21χρονος ημεδαπός, διότι μαζί με 19χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται, βραδινές ώρες της 20/21.08.2014 σε χωριό της Ημαθίας, αφαίρεσαν το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο ενός 32χρονου. Το προαναφερόμενο όχημα βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.