Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ε.Α.Υ.Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ: Ανακοίνωση-Διαμαρτυρία για την αρπαγή του αποθεματικού των υγειών ταμείων μας, ύψους 250 εκατομμυρίων ευρώ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

   Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας, εκφράζει την έντονη αγανάκτησή των μελών της για τη νέα καταστροφική και άδικη επίθεση, που δέχονται τα ασφαλιστικά
της ταμεία, ύστερα από την ψήφιση του νομοσχεδίου και συγκεκριμένα του άρθρου 221, που αφορά τον Κλάδο Επικουρικής Ασφάλισης, την 06-08-2014, από τους κοινοβουλευτικούς μας εκπροσώπους.
   Στόχος του Νομοσχεδίου αυτού είναι η αρπαγή του αποθεματικού των υγειών ταμείων μας, ύψους 250 εκατομμυρίων ευρώ, για την κάλυψη του ελλείμματος των 270 εκατομμυρίων ευρώ του ΕΤΕΑ. Ψηφίζοντάς το, βάζουν κυριολεκτικά ταφόπλακα στην λειτουργία των ασφαλιστικών μας ταμείων, υποθηκεύοντας το μέλλον μας και το μέλλον των οικογενειών μας.
   Από τους βουλευτές που ψήφισαν το ανωτέρω άρθρο εκφράστηκε κατά καιρούς "αγάπη " προς εμάς, χτυπώντας μας φιλικά στην πλάτη, ψηφίζοντας όμως το επίμαχο άρθρο, την "αγάπη" αυτή θα τους την ανταποδώσουμε.
   Καταγγέλλουμε την ψήφιση του άρθρου 221 και τους καλούμε να επαναφέρουν τα ασφαλιστικά ταμεία μας στην πρότερη κατάσταση.

Ο Πρόεδρος
ΦΩΤΗΣ Δημήτριος
Ο Γεν. Γραμματέας
ΠΑΛΑΣΚΑΣ Μιχαήλ


http://eaypierias.gr/archives/1436