Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Κάλεσμα σε συνέλευση ομάδας γυναικων Κατερίνης

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΟΓΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
            Στις μέρες μας, τις μέρες της «ανάπτυξης», η θέση της γυναίκας επιδεινώνεται κλιμακούμενα. Είναι οι μέρες που η εγκυμοσύνη ονομάζεται εργασιακό κόστος, είναι οι
μέρες που τα παιδιά μας αντιμετωπίζονται ως δυνατότητα κέρδους για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες σε υπηρεσίες που θα έπρεπε να παρέχονται δωρεάν, είναι οι μέρες που οι άντρες μας, άνεργοι ή κακοπληρωμένοι εργάτες ή αγρότες, μικρομεσαίοι ελεύθεροι επαγγελματίες, χρειάζονται συμμάχους που θα τους βοηθήσουν να σηκώσουν κεφάλι.
            Εμείς, οι γυναίκες που συσπειρωνόμαστε στην ΟΓΕ, την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, με τη δράση μας αντιστεκόμαστε στη βαρβαρότητα που κυριαρχεί στη ζωή μας και διεκδικούμε ό,τιδηποτε μπορεί να ανακουφίσει και να βελτιώσει τη ζωή τη δική μας και των οικογενειών μας. Καλούμε κάθε γυναίκα του μόχθου, της πόλης, του χωριού να συμπαραταχθεί μαζί μας!


            Καλούμε κάθε γυναίκα που θέλει να μάθει, να μιλήσει και να αγωνιστεί για τις ανάγκες της να συμμετέχει στη συνέλευση της ομάδας γυναικών Κατερίνης, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 02/07/2014 στην Εκάβη, στις 19.30 μμ.