Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ζεστό χρήμα στην αγορά από το umbrella fund των Δασκαλόπουλου και Νανόπουλου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ysterografa.gr
Πάνω από 200 εκατ. ευρώ ζεστό χρήμα αναμένεται να ρίξει το umbrella fund των Δημήτρη Δασκαλόπουλου, τέως προέδρου του ΣΕΒ και Νίκου Νανόπουλου, πρώην διευθύνοντος
συμβούλου της Eurobank.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το reporter.gr κάτω από το βασικό fund, θα δημιουργηθούν άλλα τέσσερα τα οποία θα κάνουν στοχευμένες επενδύσεις σε επιχειρήσεις, τόσο στο Χ.Α., όσο και σε αναπτυσσόμενες.
Όπως αναφέρουν κύκλοι της αγοράς, ότι το εν λόγω fund θα έχει την έδρα του, την φορολογική του έδρα στην Ελλάδα και δεν θα αποτελεί το παρακλάδι κάποιας off shore. Από μέρα σε μέρα, αναμένεται η τυπική έγκριση λειτουργίας από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, κάτι το οποίο, δεν αποκλείεται να γίνει και την ερχόμενη εβδομάδα.
Το fund, σύμφωνα με πληροφορίες πάντα, έχει στελεχωθεί  με το πρώην σημαντικό δυναμικό της Eurobank Equities, που την είχαν «απογειώσει» στο κομμάτι της διαχείρισης στη χώρα μας.. Πρόκειται για τον κ. Ν. Κούλη, τον κ. Ν. Καλατζή, τον κ. Ν. Αλιπραντή, τον κ. Αλ. Κατσουρίδη και τον κ. Δ. Δριμάνη. Στο διοικητικό συμβούλιο θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων και εκτός από τους κ.κ. Δασκαλόπουλο και Νανόπουλο,  οι κ.κ. Π. Αλεξάκης, πρώην πρόεδρος του Χ.Α. και σύμβουλος σε πολλές εισηγμένες και ο κ. Γ. Κατσουρίδης.