Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στα Ποσειδώνια 2014

 Τα Ποσειδώνια 2014 πραγματοποιήθηκαν από τις 2 έως τις 6 Ιουνίου 2014 στο Athens Metropolitan Expo στην Αθήνα. Φέτος φιλοξένησαν την πιο μεγάλη συμμετοχή ναυπηγείων, κατασκευαστών ναυτιλιακού εξοπλισμού και παροχών
υπηρεσιών από οποιαδήποτε άλλη χρονιά. Πιο συγκεκριμένα στην φετινή   έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 1.870 εκθέτες από 85 διαφορετικές χώρες. Τα Ποσειδώνια έδωσαν την ευκαιρία σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με τη ναυτιλία – σε παγκόσμιο επίπεδο – να συναντηθούν και να εξετάσουν προκλήσεις, ευκαιρίες, τάσεις και καινοτομίες με στελέχη ναυτιλιακών εταιριών που κατέχουν περισσότερα από 4.000 πλοία, μεταφορικής ικανότητας περίπου 260 εκατ. τόνων.



Η συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. πραγματοποιήθηκε μέσω του κοινού περιπτέρου με τον ΗΦΑΙΣΤΟ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (HEMEXPO), με κοινό σκοπό την προώθηση ελληνικών προϊόντων στα ελληνόκτητα πλοία, αφού οι Ελλάδα αποτελεί την μεγαλύτερη παγκόσμια ναυτιλιακή δύναμη με περισσότερα από 4.000 πλοία, αποτελώντας το 16% του παγκόσμιου στόλου. H OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, παράγει πιστοποιημένα προϊόντα, κυρίως φωτιστικά, για εσωτερικούς χώρους και για μηχανοστάσια πλοίων.

Τα Ποσειδώνια 2014 τελούν υπό την αιγίδα του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, του Δήμου Πειραιώς, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας, της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας.