Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Επίσκεψη του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ" στον Μητροπολίτη Κίτρους & Κατερίνης

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ»
ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΡΟΥΣ & ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟ
Μέσα σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η εθιμοτυπική επίσκεψη του Δ.Σ. του αθλητικού – πολιτιστικού συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» στο νέο Μητροπολίτη
Κίτρους Κατερίνης & Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιο.

Ειδικότερα, στην επίσκεψη συμμετείχαν: ο Πρόεδρος Χρήστος Μυστρίδης, ο Αντιπρόεδρος Αλέκος Πούλιος, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Γκουντοβάς, ο Ταμίας Ηλίας Τονγιαλίδης, ο  Έφορος Στέλιος Παπαθυμιόπουλος, η Υπεύθυνη Κοινωνικού Προγράμματος Σταυρούλα Ουζούνη, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας Ευάγγελος Γερομιχαλός, οι οποίοι ευχήθηκαν ολόψυχα στον ποιμενάρχη της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος «κάθε επιτυχία, πολυετή και ευλογημένη αρχιερατεία, έργο δημιουργικό για την κοινωνία, τους συνανθρώπους μας, την Εκκλησία».

Επιπλέον, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ, αφού σε γενικές γραμμές αναφέρθηκαν στις αρχές και τη φιλοσοφία που διέπουν την πεντάχρονη λειτουργία του «ΖΕΥΣ», παρουσίασαν στον Σεβασμιότατο τους στόχους δράσεων για το αμέσως προσεχές διάστημα. Ο Μητροπολίτης εξέπληξε θετικά τα μέλη του Δ.Σ. με τις γνώσεις του γύρω από τους άξονες δράσης του συλλόγου, εξέφρασε την ενεργό του συμπαράσταση στο πολύπλευρο έργο του συλλόγου, καθώς, όπως ανέφερε, «δράσεις που επικεντρώνονται στη στήριξη του πολιτισμού και του αθλητισμού θα έχουν την αμέριστη στήριξη της τοπικής Εκκλησίας και του ιδίου προσωπικά».


Παράλληλα, συζητήθηκε το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας με έμφαση σε κοινές δράσεις που αφορούν την ενδυνάμωση του θρησκευτικού τουρισμού και την ανάπτυξη του αθλητισμού με βάση μοντέλα που υφίστανται σε άλλες περιοχές της χώρας. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την απονομή στο Μητροπολίτη συμβολικού αναμνηστικού δώρου με το έμβλημα του συλλόγου.