Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ψοφάνε από θλίψη τα παπαγαλάκια του καθεστώτος - Νέες θεωρίες κομιστή: “Εσωτερικός πόλεμος στην Χρυσή Αυγή”

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Νέες τραγελαφικές θεωρίες - που κάνουν και τους αδαείς να σκάνε στα γέλια - δημοσιεύει το "Πρώτο Θέμα" του ευτραφούς κομιστή. Αφού είδατε ρε παπαγάλοι ότι είστε άχρηστοι, ξοδεύετε εκατομμύρια, λασπολογείτε πρωί-μεσημέρι-βράδυ και δεν σας
βγαίνει, γιατί κουράζεστε επιτέλους; "Είναι πολλά τα λεφτά" βεβαίως και δεν πρόκειται να σταματήσουν να λένε ψέμματα τα παπαγαλάκια μέχρι να ψοφήσουν από θλίψη. Σήμερα πάντως διαβάσαμε τις πιο μεγάλες ασυναρτησίες των τελευταίων μηνών:

Γράφει λοιπόν ο κομιστής - που έχει γίνει Νο1 σαμαροφύλακας - ότι το μήνυμα του Αρχηγού που ανέγνωσα το βράδυ της Κυριακής, δεν το έγραψε ο Αρχηγός (!!!) γι' αυτό και είναι εξοργισμένος και έχει επέλθει ρήξη στο κόμμα και μία σειρά από ανάλογες βλακείες.

Βεβαίως, οι ίδιοι παπαγάλοι που λένε αυτά τα ψέμματα σημειώνουν στο τέλος του ρεπορτάζ ότι το σχετικό κείμενο το μοίρασε στους δημοσιογράφους η Ουρανία Μιχαλολιάκου, γεγονός που διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο τις γελοιότητες που διαρρέει το Μαξίμου.

Εκεί όμως που σπάνε κάθε ρεκόρ βλακείας και αθλιότητας είναι όταν λένε πως υπήρξε διαμάχη στην Χρυσή Αυγή για το αν θα στηριχθεί η... Δούρου και ο Σακελαρίδης (!!!). Αλήθεια είναι δυνατόν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να είναι τόσο γραφικοί και να πιστεύουν ότι με ανάλογες βλακείες μπορούν να υφαρπάξουν έστω και μία ψήφο από την Χρυσή Αυγή;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ: Η Χρυσή Αυγή είναι ενωμένη σαν μία γροθιά και γι' αυτό είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που καθημερινά ενισχύεται, την ώρα που ολόκληρο το αντισυνταγματικό τόξο καταρρέει.

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του Κινήματός μας και βρίσκεται στην φυλακή γιατί έχει τρομοκρατήσει το ανθελληνικό σύστημα εξουσίας.

Εις ότι αφορά το μήνυμα της Κυριακής, ο Αρχηγός κάλεσε στο τηλέφωνο των κεντρικών γραφείων και μου υπαγόρευσε το μήνυμά του, το οποίο εν συνεχεία ανέγνωσα ενώπιον των ΜΜΕ. Οι νταβατζήδες, οι σαμαροφύλακες και τα παπαγαλάκια του μνημονίου μπορούν να κλαίνε όλη μέρα.

Η Χρυσή Αυγή σήμερα είναι τρίτο κόμμα, αύριο θα είναι δεύτερο και έπειτα πρώτο, γιατί είναι η μοναδική φωνή της Αλήθειας και της Ελλάδας μέσα σε ένα σύστημα διαφθοράς και προδοσίας.

Ηλίας Κασιδιάρης
Εκπρόσωπος Τύπου Χρυσής Αυγής