Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Επίσκεψη υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Μακρίδη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ"
 Ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης  και επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέα Εποχή για την  Κατερίνη» Νίκος Μακρίδης, επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης.

Σκοπός της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο κ. Μακρίδης μαζί με υποψηφίους συμβούλους, ήταν να ενημερωθεί για την κατάσταση που βρίσκεται το Πυροσβεστικό Σώμα, καθώς και να  εκφράσει την στήριξη του στο σημαντικό έργο που επιτελούν οι πυροσβέστες.


Ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης δήλωσε: «Είμαστε σήμερα εδώ για να δείξουμε την έμπρακτη συμπαράσταση μας σε όλους εκείνους που με συνεχή προσπάθεια και αυταπάρνηση δίνουν την δική τους μάχη κάθε φορά για την προστασία των πολιτών. Ο ανεξάρτητος συνδυασμός «Νέα Εποχή για την Κατερίνη» εμπιστεύεται και τιμά την εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλλουν οι Πυροσβέστες, και θα είναι  δίπλα τους στηρίζοντας το έργο τους. Δεν θα πούμε μεγάλα λόγια και δεν θα δώσουμε υποσχέσεις που δεν πρόκειται να υλοποιήσουμε. Δεσμευόμαστε όμως, ότι, εφόσον ο συνδυασμός μας εκλεγεί ο δήμος μας θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια και συνεργασία που οφείλει να έχει».