Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Η συνέντευξη Τύπου της Δέσποινας Χαραλαμπίδου στην Πιερία

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα
Δ. Χαραλαμπίδου: Απόντες από τα προβλήματα και τους αγώνες οι δύο εκλεκτοί της ΝΔ

Απόντες από τα προβλήματα και τους αγώνες των πολιτών, χαρακτήρισε τους δύο υποψήφιους της ΝΔ κ. Τζιτζικώστα και κ. Ιωαννίδη, η υποψήφια Περιφερειάρχης
Κεντρικής Μακεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου.
Μιλώντας σε εκδήλωση του σχήματος για την παρουσίαση των υποψήφιων συμβούλων της περιφερειακής ενότητας Πιερίας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κατερίνης, η κ. Χαραλαμπίδου σημείωσε ότι, «βλέπουμε τους δύο υποψήφιους της ΝΔ, τον επίσημο και τον μπαλαντέρ, σε τηλεοπτικά στούντιο και στην εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής, όχι όμως και στους δρόμους και τους αγώνες των πολιτών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους».
Απαντώντας σε ερώτηση για τον Μ. Μπόλαρη η κ. Χαραλαμπίδου άσκησε κριτική για τη στάση του στο περιφερειακό συμβούλιο τα τελευταία χρόνια, «όπου εξελίχθηκε σε συμπολίτευση στηρίζοντας συγκεκριμένες αποφάσεις της διοίκησης».
Αναφερόμενη στο ψηφοδέλτιο της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας στην Πιερία, το χαρακτήρισε «ψηφοδέλτιο νίκης και ανατροπής» και παρουσίασε τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Στάθη Συμεωνίδη και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Γρηγόρη Βεγλιρή, Γιάννη Ελευθεριάδη, Κώστα Μανιάτη, Νίκο Παντελιάδη, Πέπη Παπαδοπούλου, Μιχάλη Προβόκα, Ελισσάβετ Σκούφα και Μαρία Τοπαλίδου.
Στη συνέχεια η Δ. Χαραλαμπίδου, συνοδευόμενη από τον Σ. Συμεωνίδη και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του σχήματος επισκέφτηκαν την Κτηνιατρική Υπηρεσία της Περιφέρειας στην Πιερία, όπου ενημερώθηκαν για το τεράστιο πρόβλημα με την ευλογία στα αιγοπρόβατα, εξαιτίας της οποία έχουν κλείσει τέσσερις μονάδες της περιοχής και έχουν θανατωθεί τα ζώα. Διαπιστώθηκε το πρόβλημα της υποστελέχωσης της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, αλλά και η παντελής απουσία της κυβέρνησης και του υπουργείου Γεωργίας το οποίο δεν έκανε τίποτε για την αντιμετώπιση του προβλήματος που ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2013 από την περιοχή του Έβρου.
Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους εκπροσώπους του Σωματείου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κατερίνης, ενώ στις 20.30 η Δέσποινα Χαραλαμπίδου θα κάνει παρέμβαση στην πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει η Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας για το μείζον θέμα των διοδίων που «πνίγουν» την Πιερία.