Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Σταθερός στο πλευρό του Βαγγέλη Λαγδάρη ο Κολινδρός

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ
Νίκη Ενότητας για πολύμορφη και ισόρροπη ανάπτυξη σε όλο το Δήμο Πύδνας-Κολινδρού
Την στήριξη του στον Βαγγέλη Λαγδάρη έδειξε ο Κολινδρός το βράδυ της Παρασκευής
με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, σε μια δυναμική συγκέντρωση που σφράγισε τη νίκη για την Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία, νίκη ανάπτυξης για το Δήμο Πύδνας-Κολινδρού.
Στην τελευταία προεκλογική ομιλία η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία παρουσιάστηκε ενωμένη και ετοιμοπόλεμη, για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του Δήμου και να δώσει λύσεις που θα αναβαθμίσουν τις συνθήκες καθημερινότητας. Λύσεις που παρουσιάστηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα, έχουν βρει απήχηση στο κόσμο της Βόρειας Πιερίας και θα αποτυπωθούν και στην κάλπη την Κυριακή.
Μιλώντας ενωτικά, ο Βαγγέλης Λαγδάρης ενέπνευσε τον κόσμο του Κολινδρού, δηλώνοντας ότι ο συνδυασμός του θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για συνολική ανάπτυξη σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα. «Λέμε όχι στον ανόητο τοπικισμό. Αυτή η πολιτική του αντιπάλου διχάζει και δεν ενώνει. Μας γυρίζει πίσω για δεκαετίες, στην στασιμότητα και την οπισθοδρόμηση. Εμείς επιδιώκουμε πάνω από όλα την ενότητα του Δήμου».

Ξεπερνώντας τέτοιες πρακτικές άλλων εποχών, τόνισε ότι η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία έχει σχεδιάσει και θα εφαρμόσει μια πολύπλευρη πολιτική ανάπτυξης. «Η ψήφος σας είναι ψήφος ελπίδας και προοπτικής. Όλοι ενωμένοι θα εργαστούμε για το καλό του τόπου μας, από την επόμενη μέρα της μεγάλης νίκης».