Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Αυστηρή κριτική άσκησε ο υποψήφιος δήμαρχος Δ.Ζαφείρης για τια προεκλογικά δρώμενας σε ομιλία του στο ΚΑΠΗ Αγίου Ανδρέα Αιγινίου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Γραφείο τύπου Δ.Ζαφείρη
 Δήμητρης ΖαφείρηςΑυστηρή κριτική άσκησε για τις <<υπόγειες συμπράξεις,διαδρομές και μοιρασιές>> στην ομιλία του στο ΚΑΠΗ Αγίου Ανδρέα Αιγινίου

Τον λόγο πήρε πρώτα ο δημοσιογράφος Απόστολος Λάγιος,συντονιστής, υπεύθυνος του γραφείου τύπου και ενημέρωσης της δημοτικής παράταξης ασκώντας αυστηρή κριτική για τις συμπράξεις ζητώντας από τους παρευρισκομένους την παραδειγματική τιμωρία τους. Τόνισε τέλος ότι η ανάπτυξη της Βόρειας Πιερίας θα έρθει από το Αιγίνιο.Στην συνέχεια παρέδωσε τον λόγο στον υποψήφιο Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού Δημήτρη Ζαφείρη.
Στην ομιλία του ο Δημήτρης Ζαφείρης τόνισε ότι προχωράμε σταθερά και αταλάντευτα στην σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες της Βόρειας Πιερίας και στην βάση της πολιτικής αξιοπρέπειας είμαστε αυτοί που δηλώνουμε την παρουσία μας στις εκλογές του Μαΐου, μακριά από υπόγειες διαδρομές, μακριά από <<μοιρασιές> και μακριά από οποιασδήποτε κινήσεις που προσβάλουν την κοινή λογική του καθαρού μυαλού των πολιτών του Δήμου μας.
Πιστεύουμε πως καθένας μας μπορεί και είναι ικανός να κρίνει την καθαρότητα και την φιλοσοφία της προσπάθειας μας.Επιθυμούμε την αυστηρή κριτική σας και με το χέρι στην καρδιά και με καθαρό βλέμμα να προχωρήσουμε για μια νέα ημέρα στον Δήμο μας γιατί έτσι του αξίζει.
Εσείς έχετε την δύναμη να επιδοκιμάσετε το νέο,το άφθαρτο ή να αποδοκιμάσετε τις διαδικασίες που το μόνο που αφήνουν ως γεύση είναι ΑΠΑΞΙΩΣΗ

Στόχοι δημοτικής Παράταξης


Ο κ. Ζαφείρης, μέσα σε ένα αισιόδοξο κλίμα που επικρατούσε από όλους τους παριστάμενους, αναφέρθηκε στη φιλοσοφία της «Δημοτικής Παράταξης»,  και ξεκάθαρα στο «ανεξάρτητο» του συνδυασμού με σαφή επιχειρήματα και πρόσωπα που το αποδεικνύουν, ενώ τόνισε τις προτεραιότητες που θέτει ο συνδυασμός και οι οποίες αποτελούν δέσμευση για την άσκηση και εφαρμογή τους ως δημοτική αρχή, μετά την εκλογική αναμέτρηση του ερχόμενου Μαΐου. 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Δ.Π.
Κατόπιν ο επικεφαλής της «Δημοτικής Παράταξης» Δημήτρης Ζαφείρης προχώρησε στην παρουσίαση των βασικών αρχών και στους άξονες προτεραιότητας της «προσπάθειάς μας για ένα καλύτερο αύριο»:
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Σας καλώ να πλαισιώσετε, να στηρίξετε και να συμμετάσχετε στο ανεξάρτητο,  ενωτικό και ανανεωτικό ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ που αυτό το διάστημα συγκροτούμε και ολοκληρώνουμε. Ο χρόνος δε μας περιμένει. Οι δυσκολίες και τα προβλήματα αρκετά, αλλά γνωστά. Οι ευκαιρίες λιγότερες μεν, αλλά υπαρκτές. Οι δυνατότητες και οι προκλήσεις μεγάλες. Η γνώση, η θέληση και η εμπειρία υπάρχουν».
Υπάρχει σχέδιο, θέληση, πίστη, δύναμη και εμπειρία. Υπάρχει η ανάγκη να πετύχουμε στόχους υψηλούς και δύσκολους.  Άτομα που διαθέτουν γνώση, εμπειρία, ικανότητα και ήθος. Είναι αυτοί που την επόμενη των εκλογών,  με την εμπιστοσύνη των δημοτών θα αναλάβουν την ευθύνη να οδηγήσουν το δήμο Πύδνας-Κολινδρού στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου, στην θέση που πραγματικά του αρμόζει.

Φίλες και φίλοι, Αγαπητοί συμπολίτες μου,οι γονείς, οι παππούδες και οι γιαγιάδες που μας μεγάλωσαν με αγάπη και αυταπάρνηση και συνεχίζουν να προσφέρουν την φροντίδα τους στα δικά μας παιδιά, είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Είναι ο κρίκος που κρατάει συμπαγείς τις σχέσεις στοργής και αλληλεγγύης που χαρακτηρίζουν την ελληνική οικογένεια.
Με ψυχική δύναμη και σθένος που κάποιες φορές δεν διαθέτουν ούτε οι νέοι, στέκονται φρουροί των αξιών και των παραδόσεων που μεγάλωσαν τόσες γενιές. Απέναντι λοιπόν στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν και μας φρόντισαν, οφείλουμε να σταθούμε και εμείς με τη σειρά μας με καλοσύνη και ανθρωπιά. Να σταθούμε στο πλάι τους. Γιατί είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε να κερδίσουμε πολλά.
Γιατί είμαι σίγουρος έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε ακόμη πολλά στον τόπο μας. 
 Εμείς, ως Δημοτικη παράταξη, και εγώ προσωπικά, θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τη λειτουργία των ΚΑΠΗ. Θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε και να φροντίζουμε με πραγματική αγάπη και ενδιαφέρον, αυτούς που μας μεγάλωσαν. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για όλους εσάς, που βρίσκεστε πάντα δίπλα μας και μας χαρίζετε τη ζεστασιά και τη φροντίδα σας χωρίς να περιμένετε ανταλλάγματα.