Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ UEFA EURO U21 Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ε.Π.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ
Με κλίμα αισιοδοξίας βρίσκεται στην Πιερία η Εθνική ομάδα Ελπίδων της Ελλάδας η οποία πανέτοιμη θα υποδεχθεί την αντίστοιχη της Τουρκίας για την προκριματική φάση του 7ου ομίλου του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος UEFA EURO 2013-2015 για ποδοσφαιριστές
ηλικίας μέχρι 21 ετών.
            Η συνάντηση θεωρείται σημαντική λόγω της αναγκαιότητας βαθμών και για τις δύο ομάδες. Η Ελλάδα με νικηφόρο αποτέλεσμα αφήνει πίσω της βαθμολογικά την Τουρκία και πλησιάζει την κορυφή που οδηγεί στην τελική φάση που θα διεξαχθεί το 2015 στην Τσεχία.
            Οι 18 εκλεκτοί του Ομοσπονδιακού προπονητή ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΝΑ που αποτελούν την αποστολή των διεθνών μας είναι οι: ΒΕΛΛΙΟΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ-ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ-ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ-ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ-ΜΑΥΡΙΑΣ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΦΟΥΡΛΑΝΟΣ-ΚΟΛΟΒΟΣ-ΚΟΥΡΟΣ-ΚΑΡΕΛΗΣ-ΛΑΓΟΣ-ΜΠΟΥΓΑΙΔΗΣ-ΜΠΑΛΛΑΣ-ΔΙΟΥΔΗΣ-ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ-ΚΙΤΣΙΟΥ-ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ.
            Ο αγώνας ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ είναι ο δεύτερος σε σειρά που δίνει το Εθνικό μας συγκρότημα στην Κατερίνη. Είναι απόδειξη της εμπιστοσύνης και της αναγνώρισης του παραγωγικού έργου που επιτελείται στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας, αλλά και της αγάπης και υποστήριξης που επιδεικνύει σε κάθε αξιόλογη αθλητική εκδήλωση το φίλαθλο κοινό του Νομού μας. Η συμβολή των Πιεριέων στο νικηφόρο παιχνίδι ΕΛΛΑΔΑΣ-ΣΟΥΗΔΙΑΣ 5-1 του περασμένου Νοεμβρίου που όπως είναι γνωστό φιλοξενήθηκε και αυτό στην Κατερίνη, καθόρισε την απόφαση της Ε.Π.Ο. στην εκ νέου επιλογή της Πιερικής πρωτεύουσας για τη διεξαγωγή του αξιόλογου αγώνα με τη γείτονα χώρα.
            Για τη συνάντηση ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ που θα ξεκινήσει στις 4:30 μ.μ. την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014 και θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Δ.Α.Κ. Κατερίνης, οι φίλαθλοι εκδηλώνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η οργανωτική επιτροπή γνωστοποιεί σε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, να προμηθευτούν τα εισιτήρια από το περίπτερο της πλατείας Ελευθερίας έτσι ώστε να αποφύγουν το συνωστισμό στα εκδοτήρια του Α’ Δ.Α.Κ. Επιπρόσθετα να βρίσκονται έγκαιρα στο γήπεδο γιατί λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας ο έλεγχος στην είσοδο θα είναι ενδελεχής και θα απαιτείται μεγαλύτερος χρόνος.
            Τον αγώνα θα παρακολουθήσουν από πλευράς φιλοξενούμενων, ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη καθώς και ακόλουθοι και μέλη του διπλωματικού σώματος, επιχειρηματίες και τραπεζικά στελέχη.
            Παρατηρητής του παιχνιδιού ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ορίστηκε ο Βέλγος Leon Schelings, παρατηρητής διαιτησίας ο Γάλλος Marc Batta και διαιτητής ο Πορτογάλος Artur Manuel Ribeiro Soares Dias.
            Την Ελληνική αποστολή συνοδεύουν ο έφορος της ομάδας Νίκος Βακάλης, οι προπονητές Θόδωρος Ελευθεριάδης και Παναγιώτης Μολακίδης, ο γιατρός Αριστοτέλης Παναγιωτόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Νίκος Πανώριος, ο φροντιστής Σωτήρης Χαϊδεμένος, ο δημοσιογράφος Μιχάλης Κουτσουρής και ο team manager Αντώνης Τζανετόπουλος.

            Τέλος την κερκίδα των φιλάθλων θα παροτρύνει με την τρομπέτα του ο γνωστός στους γηπεδικούς χώρους Τάσος, που συνοδεύει συχνά τα Εθνικά μας συγκροτήματα.