Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Θεσσαλονίκη: «Έφυγε» καπνομεσίτης μετά το ζεϊμπέκικο που χόρεψε για την γυναίκα του

Έφυγε από έμφραγμα του μυοκαρδίου παγώνοντας καλλιτέχνες και θαμώνες του νυχτερινού κέντρου . Ο άτυχος άντρας λίγα δευτερόλεπτα πριν χαμογελούσε με νόημα καθώς είχε κερδίσει το θερμό χειροκρότημα με το τελευταίο ζεϊμπέκικο της ζωής του…

Όλα συνέβησαν την Κυριακή της Αποκριάς, σε κέντρο διασκέδασης στη Ραιδεστό Θεσσαλονίκης. Ένας 53χρονος την ώρα που διασκέδαζε με τους δικούς του και φίλους, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και δυσφορία και μετά από λίγο «έσβησε» μετατρέποντας το αποκριάτικο γλέντι σε πένθος!
Πρόκειται για τον καπνομεσίτη Θ.Μ οικογενειάρχη και πατέρα δύο παιδιών. Ο αιφνίδιος θάνατός του «σόκαρε» και σκόρπισε συγκίνηση στην τοπική κοινωνία. 
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα »Ελευθερία» ήταν λίγο πριν τις 02.00 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ευδιάθετος ο Μάκης διασκέδαζε με την παρέα και χόρευε στην πίστα την «πιρόγα»
Μόλις ολοκλήρωσε τον χορό και αφού κάθισε για λίγο στο τραπέζι, βγήκε από την αίθουσα και κατέρρευσε. Απλά, πρόλαβε και «ψέλλισε» κάτι στη σύζυγό του και στους φίλους που ήταν κοντά του. Μάλιστα, επειδή το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθυστερούσε να έρθει να τον παραλάβει, τον μετέφεραν αρχικά οι φίλοι του με Ι.Χ. στο Ιπποκράτειο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

- See more at: http://www.onlycy.com