Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Η στήριξη της οικογένειας βασική προτεραιότητα για τον «Άλλο Δρόμο»

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Κατερίνη Άλλος Δρόμος
Για την έμπρακτη στήριξη κάθε οικογένειας του Δήμου Κατερίνης, μέσα από ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα κοινωνικής πολιτικής και δράσεων αλληλεγγύης που θα  εφαρμόσει ο «Άλλος Δρόμος» ως δημοτική αρχή, δεσμεύτηκε κατά τη συνάντησή του
με το Διοικητικό Συμβούλιο, με μέλη κι  εθελοντές του Συλλόγου Τριτέκνων Πιερίας "Όλυμπος", ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Χρήστος Γιαννούλης.

Οι πολυμελείς οικογένειες δικαιούνται μια δημοτική αρχή που να φροντίζει για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και να προστατεύει το εισόδημά τους, λαμβάνοντας ειδική μέριμνα για τη μείωση αλλά και απαλλαγή σε ορισμένες περιπτώσεις από τα δημοτικά τέλη.

«Ο Δήμος Κατερίνης δεν πρέπει να είναι αμέτοχος στην προσπάθεια για τη διασφάλιση ενός αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης για όλους τους πολίτες, εφαρμόζοντας συγκεκριμένες πολιτικές στήριξης της οικογένειας», τόνισε μεταξύ άλλων, ο κ. Γιαννούλης.


 Ο «Άλλος Δρόμος για τον Δήμο Κατερίνης» θέτει ως πρώτη και βασική προτεραιότητα τη συνεργασία με όλους τους κοινωνικούς φορείς και τις εθελοντικές οργανώσεις για τη δημιουργία ενός δικτύου προστασίας όλων των πολιτών που κινδυνεύουν από κοινωνικό αποκλεισμό, ώστε κανείς πολίτης να μην αισθάνεται μόνος.