Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Συνέντευξη με τον Δ.Σαμαρά - Η προπόνηση της Πέμπτης

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Δημήτρης Σαμαράς: «Οι επιτυχίες έρχονται μία-μία»
Το κρίσιμο σημείο στο οποίο βρίσκεται το πρωτάθλημα καθώς και τις τελευταίες επιτυχίες που πέτυχε ο Αιγινιακός, σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, aiginiakos.gr, ο Δημήτρης Σαμαράς. Ο 35χρόνος αμυντικός που αποκτήθηκε κατά την διάρκεια του
καλοκαιριού και αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας, αναφέρθηκε επίσης και στην ερχόμενη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Για το αν υπάρχει άγχος μετά από τις τελευταίες νίκες που πέτυχε η ομάδα:

«Δεν υπάρχει άγχος γενικά μετά τις νίκες που έχουμε πετύχει από τις αρχές του δευτέρου γύρου, διότι εμείς βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Βέβαια, οι επιτυχίες έρχονται μία-μία και σίγουρα κάθε εβδομάδα προετοιμαζόμαστε διαφορετικά, ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε αντιπάλου. Νομίζω ότι αν ο καθένας είναι συγκεντρωμένος στον ρόλο του, δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Σχετικά με το κρίσιμο σημείο που βρίσκεται το πρωτάθλημα:

«Το πρωτάθλημα είναι σε ένα κομβικό σημείο για όλες τις ομάδες, διότι  απομένουν λίγα ματς  και δεν μπορούμε να έχουμε απώλειες για να αναπληρώσουμε τους βαθμούς. Οι ομάδες έχουν μικρή βαθμολογική απόκλιση κι από εδώ και πέρα θα φανεί ποιος είναι πιο σταθερός στην απόδοση του, πιο έτοιμος για να βρεθεί στη πορεία των πλέι-οφ. Οι αναμετρήσεις που απομένουν είναι πολύ σημαντικές για όλους και στο φινάλε θεωρώ ότι θα κριθούν πολλά».


Τέλος, για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ανέφερε:

« Είναι ένα δύσκολο ματς με έναν δυνατό αντίπαλο που από τον Δεκέμβριο και μετά βελτιώθηκε κατά πολύ.  Αναμφίβολα είναι μια καλή και σοβαρή ομάδα που επίσης διεκδικεί την είσοδο της στα πλέι-οφ, αλλά αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε, όπως δείξαμε και στα προηγούμενα δύσκολα παιχνίδια, νομίζω ότι θα έχουμε θετική κατάληξη».



Η προπόνηση της Πέμπτης
Μετά το χθεσινό ρεπό (σ.σ. λόγω του αγώνα της Δευτέρας), ο Αιγινιακός επέστρεψε σήμερα στην αγωνιστική δράση ξεκινώντας τη προετοιμασία του για την ερχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Football League.
Η προπόνηση  περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και παιχνίδια κατοχής μπάλας σε μικρό χώρο. Οι Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου και Κώστας Χατζής ακολούθησαν μόνο το πρώτο κομμάτι ενδυνάμωσης, ενώ δεν συμμετείχε ο Μαρσέλο Πέντα που είναι τραυματίας και ο Πέτρος Μπαϊμάκης που είναι κλινήρης.