Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Για τα πρακτικά: ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ

ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΑΙΜΑ-ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ
Η κοινωνία μας ταράχθηκε από το σκάνδαλο της πολυεθνικής SIEMENS. Μιλάνε για ζημιά του ελληνικού δημοσίου, του λαού δηλαδή, άνω των 2.000.000.000€. Τρομερό ποσό. Και το
σκάνδαλο γίνεται ακόμα μεγαλύτερο επειδή η κυβέρνηση έκανε συμφωνία με την SIEMENS για να κλείσει το θέμα, συμφωνία που στην καλύτερη περίπτωση θα δώσει στο ελληνικό κράτος, σε εμάς, δηλαδή 100-150 εκατομμύρια ευρώ. Για την υπόθεση SIEMENS έχουν ξοδευτεί τόνοι μελάνι, επειδή είναι απόδειξη της διαφθοράς των πολιτικών και των πολυεθνικών.
Η Ελλάδα είναι το Βασίλειο των καρτέλ. Το καταλαβαίνει όποιος έχει επαφή με την πραγματικότητα, όποιος συγκρίνει τις τιμές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης ήταν Υπουργός Ανάπτυξης τον Οκτώβριο του 2010. Σε συνέντευξή του στην Έλλη Στάη είπε: «Το ερώτημα λοιπόν είναι το εξής: γιατί ίδια προϊόντα στη χώρα μας, στην Αθήνα για παράδειγμα, πωλούνται 30% ακριβότερα από ότι πωλούνται στο Παρίσι; Φαίνεται ότι οι επιχειρήσεις, οι μεγάλες, οι οποίες έχουν πολύ μεγάλη δύναμη να επιβάλουν τη θέλησή τους στην αγορά, εδώ σε αυτή τη χώρα, στην οποία δυστυχώς οι νόμοι δεν εφαρμόζονται, υπάρχει κερδοσκοπία.»
30% ακριβότερα από άλλες χώρες.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

justiceforgreece