Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

NΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!!

Όσα κι αν κάνει κανείς για το ποδόσφαιρο και πάλι λίγα θα είναι. Διότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα διπλό πρόβλημα: Από τη μια να τελειώσουμε, όσο πιο γρήγορα γίνεται, με τις παθογένειες και τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και
από την άλλη να σχεδιάσουμε σωστά το μέλλον. Ούτε το ένα είναι εύκολο, ούτε το άλλο αυτονόητο. Αυτό όμως που είναι πιο εύκολο για κάποιους είναι να μηδενίζουν προσπάθειες...  Υπάρχουν φυσικά ΚΑΙ αυτοί που ζουν στο όνειρο ΚΑΙ ακόμη ΔΕΝ έχουν ξυπνήσει ώστε να καταλάβουν ότι, το Πιερικό ποδόσφαιρο ΔΕΝ είναι επιχείρηση. Επιπρόσθετα οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι ίσως είναι και αυτοί , οι διώκτες  των νεαρών ποδοσφαιριστών του τόπου μας.
Στο λίγο χρονικό διάστημα που είμαι κοντά στην ομάδα μου ως Πρόεδρος ΚΑΙ κοντά στο Αχιλλέα, έχω διαπιστώσει ότι το ποδόσφαιρο στο γήπεδο παίζεται ΜΕ 22 παίχτες με 2 προπονητές ΚΑΙ με πολλούς στην κερκίδα διαιτητές ΚΑΙ προπονητές. Λανθασμένα ίσως είχα την εντύπωση ότι οι προπονητές σε κάθε παιχνίδι είναι μόνο δύο. Έχουν παύσει οι άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο  να έχουν  ως ύψιστη προϋπόθεση την αξιοκρατία.Ένα τέτοιο ποδόσφαιρο  εσωστρεφές  θα φυτοζωεί ώσπου να πεθάνει. 'Έπαψαν ΠΛΕΟΝ οι άνθρωποι  αυτοί που ΘΑ δίνουν το δικαίωμα σε κάθε παιδί, σε κάθε προπονητή, σε κάθε Ένωση να πιστεύει πως μπορεί να γίνει πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία του.  Πρέπει ΝΑ  Γεφυρώσουμε  την ιστορία μας του Πιερικού  ποδοσφαίρου και το παρελθόν του με την προοπτική, με το Αύριο. Το μέλλον είναι απόφαση. Αυτό ισχύει για κάθε τι στη ζωή, ισχύει εξίσου και για το ποδόσφαιρο.
Οι εποχές του «βλέποντας και κάνοντας» και του απαξιωτικού «ξερολισμού» έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί!!!