Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Υποψήφιος δήμαρχος Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος...

Επίσημη πρώτη του Αχιλλέα Μπέου

Σε πυκνό ακροατήριο μίλησε χθες το βράδυ στο Αχίλλειο
Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε χθες για το Δήμο Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος σε εκδήλωση στο Αχίλλειο παρουσία πλήθος κόσμου.
Ο κ. Μπέος ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει ως επικεφαλής του συνδυασμού
 «Νέα Εποχή- Νέα Δυναμική» για να «κάνουμε το Βόλο μία πόλη ευρωπαϊκή» όπως τόνισε παρουσιάζοντας τις βασικές αρχές της διακήρυξης του συνδυασμού που θα ηγηθεί.
Η ομιλία του περιλάμβανε πολλές αιχμές για το σημερινό πολιτικό προσωπικό της πόλης αλλά και κατά όσων όπως είπε όλα αυτά τα χρόνια«εναλλάσσονται σε πολιτικές καρέκλες διότι έχουν κάνει την πολιτική επάγγελμα και ζούνε από αυτή» ενώ απευθυνόμενος στον κόσμο μόλις ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει επισήμανε: «Έχετε βάλει τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι και μου δίνεται το δικαίωμα να βάλω γκολ… Τι λέτε μπορώ να βάλω γκολ;» για να εισπράξει το χειροκρότημα του ακροατηρίου.
Υποσχέθηκε ότι ο συνδυασμός του θα απαρτίζεται από απλούς πολίτες που δεν έχουν όπως είπε κάνει επάγγελμα την πολιτική και ότι μαζί με αυτούς θα πορευτεί για να αλλάξει η πόλη από τα κακώς κείμενα και επιτέθηκε στη σημερινή δημοτική αρχή χαρακτηρίζοντας τον δήμαρχο «ο κύριος τίποτα» και τον απολογισμό που πρόσφατα έκανε η δημοτική αρχή «αποχαιρετιστήριο λόγο της απραξίας» τον οποίο παρακολούθησαν όπως είπε «οι Φώτηδες και οι Καρτάληδες του Βόλου» μαζί με κάποιους άλλους επαγγελματίες πολιτικούς.
Αναφερόμενος στη δική του απόφαση να είναι υποψήφιος για το Δήμο Βόλου ο κ. Αχιλλέας Μπέος επισήμανε ότι είναι αποφασισμένος «να χτυπήσει τη γροθιά στο τραπέζι και να ματώσει προκειμένου να διεκδικήσει ότι δικαιούται ο Βόλος και συνεχίζοντας υπογράμμισε :
«Ήρθε η ώρα της αλλαγής. Εσείς θα δώσετε απάντηση εδώ σε όσους τόσα χρόνια ασελγούσαν επάνω σας. Σε όλους αυτούς τους δήθεν που αναρωτιέμαι, δεν κουράστηκαν όλα αυτά τα χρόνια να κοροϊδεύουν τον κόσμο χωρίς να έχουν να προσφέρουν τίποτα; Αποφάσισα να ασχοληθώ γιατί δεν αντέχω την υποκρισία και αγαπάω την πόλη μου. Δεν αντέχω τους συμβιβασμούς και τη μιζέρια, τον καθωσπρεπισμό και την μπουρδολογία. Δεν θα σας πω εγώ για την ψηφιακή εποχή και πράσινα άλογα, όταν η πόλη βρωμάει, το νερό που πληρώνουμε είναι ακριβό και δεν πίνεται , ο περιφερειακός σέρνεται τόσα χρόνια, το λιμάνι και το αεροδρόμιο είναι ξεχασμένα».
Ο κ. Μπέος έκανε αναφορά και στα ΜΜΕ υποστηρίζοντας ότι μερίδα των Μέσων Ενημέρωσης θα επιχειρήσει να διαστρεβλώσει τις απόψεις του για αυτό όπως είπε θα λειτουργήσει ειδικό site της παράταξης για την ενημέρωση και την καταγραφή των προβλημάτων της πόλης.
Τέλος αναφέρθηκε στην προσωπική του περιπέτεια με αφορμή τα όσα συνέβησαν με τον Ολυμπιακό Βόλου λέγοντας ότι «η επιχείρηση εξόντωσής του απέτυχε γιατί ήταν στημένη» και διατύπωσε την εκτίμηση ότι «από σήμερα που ο ίδιος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ορισμένοι θα χάσουν τον ύπνο τους».
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για τις ανάγκες της εκδήλωσης είχαν στηθεί οθόνες ώστε οι πολίτες που βρίσκονταν στον πεζόδρομο μπροστά από το Αχίλλειο να παρακολουθούν την ομιλία του.





ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα



http://www.taxydromos.gr/