Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

"Ανταλλαγές" παιχτών μεταξύ ΠΑΟΚ και Νίκη Αιγινίου

Αντίθετους δρόμους τράβηξαν οι Μιχάλης Χριστοφορίδης, Δημήτρης Χαραλαμπίδης και Νίκος Παλέντζας με τον πρώτο να πηγαίνει στον ΠΑΟΚ και οι άλλοι δύο, με την μορφή της ανταλλαγής,

στη Νίκη Αιγινίου.

Μία ακόμα ανταλλαγή, πέρα από αυτή ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Λαμία, είχαμε στη Α1 βόλεϊ των ανδρών. Οι δύο ομάδες που αυτή τη φορά προχώρησαν στη συγκεκριμένη κίνηση ήταν ο ΠΑΟΚ και η Νίκη Αιγινίου.

Στο "δικέφαλο του Βορρά" θα αγωνίζεται πλέον ο Μιχάλης Χριστοφορίδη. Ο έμπειρος κεντρικός στα 40 του χρόνια επιστρέφει και πάλι σε γνώριμα λημέρια.

Ο Χριστοφορίδης αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ από τη σεζόν 1993-94 έως και το 2001. Στη συνέχεια επέστρεψε και πάλι τη σεζόν 2007-08. Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα στην καριέρα του.

Για να πάει ο έμπειρος κεντρικός στον ΠΑΟΚ η ομάδα της Θεσσαλονίκης παραχώρησε δύο παίκτες. Ο λόγος για τον νεαρό κεντρικό Δημήτρη Χαραλαμπίδη και τον επίσης νεαρό διαγώνιο Νίκο Παλέντζα. Οι δυο τους προέρχονται από τις ακαδημίες του Ηρακλή και πλέον θα αγωνίζονται με τη φανέλα της Νίκης Αιγινίου.