Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Ο Θανάσης Στράντζαλης στον ΠΑΟΚ και ο Σίμο Ντάμποβιτς στον Άρη...

Δικό μας σχόλιο
Πρώτο παιχνίδι του Στράντζαλη θα είναι εναντίον της πρώην ομάδας του της Νίκης Αιγινίου?
Πώς τα φέρνει η ρημάδα η ζωή!!!!
Καλή συνέχεια στη καριέρα σου κόουτς....

Ο Στράντζαλης προπονητής του ΠΑΟΚ

Την πρόσληψη του Θανάση Στράντζαλη ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Ο πρώην τεχνικός της Νίκης Αιγινίου αναλαμβάνει τον δικέφαλο μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ παραιτήθηκε ο Άρης Γιαμακίδης. Η
ανακοίνωση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ:
«To ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πρόσληψη του Θανάση Στράντζαλη μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Διοίκηση και προπονητής συμφώνησαν σε όλα και χάραξαν από κοινού το πλάνο για τη λειτουργία της ομάδας μέχρι και το τέλος της σεζόν. Ο Αριστείδης Γιαμακίδης, παρά το γεγονός ότι του προτάθηκε να μείνει στη ομάδα,  αποφάσισε να αποχωρήσει. Ως εκ τούτο το ΤΑΠ ΠΑΟΚ τον ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία».

Ο Άρης ανακοίνωσε τον Ντάμποβιτς

Την απόκτηση του Σίμο Ντάμποβιτς ανακοίνωσε ο Άρης. Ο Μαυροβούνιος πασαδόρος παραμένει στην Θεσσαλονίκη καθώς μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αρη.

Η ανακοίνωση:
Ο Α.Σ. Αρης – Τ.Α.Π.  ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον  κορυφαίο πασαδόρο της περσινής χρονιάς, Σίμο Ντάμποβιτς. Ο Μαυροβούνιος βολεϊμπολίστας αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Άρη. Με τη συμφωνία Ντάμποβιτς – Αρη οι «κιτρινόμαυροι» αποκτούν έναν σπουδαίο δίδυμο στη θέση του πασαδόρου, καθώς με το Γιάννη Χαριτωνίδη αναμένεται ο ένας να συμπληρώνει τον άλλον στη συγκεκριμένη θέση. Ο Γιάννης Χαριτωνίδης είναι ο παίκτης που με την αγωνιστική συμπεριφορά του,  οδήγησε τον Άρη στην αγωνιστική ανάκαμψη των τελευταίων αγωνιστικών, ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι στην αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό ανακηρύχτηκε ο κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης.

http://www.volleyleague.gr/