Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία μέσω της Συμβολαιακής Καλλιέργειας κριθαριού ενισχύει την ελληνική ταυτότητα της μπίρας

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ενισχύει την ελληνική ταυτότητα της μπίρας μέσω της συμβολαιακής καλλιέργειας κριθαριού. Σε τι αφορά το πρόγραμμα, γιατί επιλέγονται αποκλειστικά Έλληνες παραγωγοί. Ποια τα οφέλη για γεωργούς, εταιρεία και ελληνική οικονομία, ιδίως εν μέσω οικονομικής κρίσης (Pics+Vids)


Έλληνες παραγωγοί κριθαριού βρίσκουν "σύμμαχο" στην προσπάθειά τους, εν μέσω οικονομικής κρίσης, την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, που από το 2003 τους στηρίζει με το πρόγραμμα συμβολαιακής καλλιέργειας.
Άλλοι νέοι στο επάγγελμα, άλλοι συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, συνδέονται μέσω του προγράμματος με την εταιρεία, που μετρά φέτος 50 χρόνια λειτουργίας, με μία σχέση αλληλοϋποστήριξης και εμπιστοσύνης.
Με το πρόγραμμα της συμβολαιακής καλλιέργειας κριθαριού, ο γεωργός γνωρίζει, πριν ακόμη σπείρει το χωράφι του, ότι το σύνολο του προϊόντος που θα παραχθεί, θα δοθεί έναντι συγκεκριμένης τιμής στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία. Μάλιστα, εξασφαλίζει την πλήρη διάθεση και απορρόφηση του προϊόντος, ακόμη κι αν κάποια χρονιά υπάρξει υπερπαραγωγή.
Η συμβολαιακή καλλιέργεια παρέχει στον παραγωγό συγκεκριμένη ποικιλία σπόρου, αποδοτική και όσον αφορά στην παραγωγή και όσον αφορά στη ζυθοποίηση, ενώ γεωπόνοι παρακολουθούν την καλλιέργεια καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, παρέχοντάς τους τις ανάλογες συμβουλές.

Γιατί Έλληνες παραγωγοί;


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

news247.gr/