Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Αδειοδοτήθηκε ο Αιγινιακός - Επιστρέφουν τρεις, αύριο η 18άδα

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ  ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Αδειοδοτήθηκε ο Αιγινιακός 
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στη συνεδρίαση 8/1/2014 έδωσε άδεια στην Π.Α.Ε. Αιγινιακός Π.Α. που ακόμα με μία ομάδα, ήταν οι μοναδικές από τις νεοφώτιστες της Football League που έλαβαν το «πράσινο» φως και είναι
καθόλα νόμιμες στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο νομικός εκπρόσωπος της Π.Α.Ε. κ.Κώστας Καραφουλίδης, είχε από καιρό ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και η αδειοδότηση ήταν θέμα χρόνου, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι ο Αιγινιακός συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο υγιών ομάδων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Μάλιστα ο πρόεδρος της Π.Α.Ε., κ.Καρανικόλας Γιώργος φανερά ικανοποιημένος, αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση της Ε.Ε.Α. τόνισε: «Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι εδώ και δύο χρόνια καταβάλουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου η ομάδα να έχει ένα πρόσωπο απόλυτα διαφανή. Στο σημείο αυτό θέλω να σημειώσω ότι η παρουσία του κ.Νιώπα Γιάννη και στο θέμα αυτό υπήρξε καθοριστική. Θα πρέπει όμως το πρωτάθλημα να παίζετε επί ίσης όροις, γιατί όπως είναι γνωστό αρκετές ομάδες δεν έχουν συγκροτήσει ακόμα το μετοχικό τους κεφάλαιο. Εμείς ως Αιγινιακός ευελπιστούμε κάποτε η Football League να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, ώστε να αποτελέσει τον καθρέφτη του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Επιστρέφουν τρεις, αύριο η 18άδα
Σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αιγινιακού για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πιερικό, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Football League. Αν και στα μέσα της εβδομάδας προηγήθηκε η σπουδαία νίκη κόντρα στον Πανιώνιο με 1-0 στα πλαίσια του κυπέλλου, το τεχνικό τιμ ευθύς αμέσως επικεντρώθηκε στο πρωτάθλημα. Η σημερινή ημέρα περιελάμβανε χαλάρωμα για τους παίκτες του Κώστα Νικολαϊδη, ενώ η 18άδα θα ανακοινωθεί αύριο πριν την έναρξη του αγώνα. Ευχάριστο είναι το γεγονός πως τα προβλήματα με τις κάρτες τελείωσαν, αφού εξέτισαν τις ποινές τους Κιβρακίδης, Ζούρκος και Καρακατσάνης.