Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Απάντηση στις προκλήσεις της ΝΔ: Όποιος βουλευτής πεινάει, να έρθει στα συσσίτια της Χρυσής Αυγής! - ΒΙΝΤΕΟ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή
Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κατακεραύνωσε από του βήματος της Βουλής συλλήβδην το αντισυνταγματικό τόξο που επιμένει να διατηρεί τα προκλητικά προνόμια των βουλευτών και να μην κόβει ούτε μισό ευρώ από τους μισθούς των
εθνοπατέρων, την στιγμή που ο ελληνικός λαός σε συντριπτικό ποσοστό βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας.


Παράλληλα, τόνισε για ακόμη μια φορά  πως η Βουλή συνεχίζει να λειτουργεί αντισυνταγματικά, καθώς περνάει νομοσχέδια με 297 βουλευτές και όχι 300, καθώς έχει στερήσει το δικαίωμα λόγου και ψήφου στους αδίκως και παρανόμως προφυλακισμένους Συναγωνιστές, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά και Γιάννη Λαγό.

Τέλος, επισήμανε για ακόμη μια φορά πως η σκευωρία της πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής σύντομα θα καταπέσει, ενώ κατέθεσε και τροπολογία για την εξομοίωση του βουλευτικού μισθού με αυτόν του Πρέσβη (1899 ευρώ). Όπως είπε χαρακτηριστικά στους διαμαρτυρόμενους βουλευτές της ΝΔ: "Όποιος βουλευτής πεινάει, ας έρθει στα συσσίτια της Χρυσής Αυγής".

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΣΘΗΚΗ
Στο Σχέδιο Νόμου «Προσαρμογή της εθνικής νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας 2011/24/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 9ης Μαρτίου 2011 περί εφαρμογής των δικαιωμάτων των ασθενών στο πλαίσιο της διασυνοριακής υγειονομικής περίθαλψης (L88/45/4.4.2011)».

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
Με την προτεινόμενη διάταξη επιδιώκεται η εξοικονόμηση δαπανών του κρατικού προϋπολογισμού εις ό, τι αφορά την αποζημίωση των βουλευτών. Υπό συνθήκες μνημονίου και δριμείας οικονομικής κρίσης, την στιγμή που εκατοντάδες χιλίάδες Έλληνες και Ελληνίδες ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, είναι προκλητικό το πολιτικό σύστημα να απολαμβάνει υπερβολικών προνομίων.

Από την έναρξη ισχύος του νόμου αυτού:
α) η βουλευτική αποζημίωση εξομοιώνεται με τον βασικό μισθό του διπλωματικού υπαλλήλου με το βαθμό του Πρέσβη (1.899 ευρώ).
β) παύει να ισχύει κάθε διάταξη αντίθετη στο περιεχόμενο του παρόντος άρθρου.

Αθήνα, 18/11/2013
Οι προτείνοντες Βουλευτές
Ηλίας Κασιδιάρης
Αρτέμης Ματθαιόπουλος
Ηλίας Παναγιώταρος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com