Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΕΜΦΥΛΙΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ .....????

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....k-proothisi.blogspot.com
Ένα κείμενο που προαναγγέλλει εμφύλιο - ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές -  έγινε σήμερα γνωστό, «υπογράφοντας» κάτω από την εμπρηστική επίθεση στην Κρήτη. Το ανυπόγραφο κείμενο
αναλαμβάνει την ευθύνη για τον εκρηκτικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε σε κατάστημα στις 30/10 το βράδυ και αναρτήθηκε στον ιστότοπο Indymedia.
Στην ανάρτησή τους οι δράστες εξηγούν τους λόγους που τους οδήγησαν ώστε να επιτεθούν στο συγκεκριμένο κατάστημα, αφού σύμφωνα με την  επιστολή τους εργάζεται ένα μέλος της Χρυσής Αυγής. Ενώ προκαλούν θλίψη τα λόγια τους με φράσεις όπως ... τα «καθαρά» χέρια που ταΐζουν φασίστες αποτελούν στόχο.
Αναλυτικά, η ανάληψη ευθύνης:
«Στο σουβλατζίδικο ''Λεωφόρος'' που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κνωσσού δουλεύει ακόμα και σήμερα ένας δηλωμένος Χρυσαυγίτης.
Στα μάτια μας η εξίσωση είναι απλή...Τα ΄΄καθαρά΄΄ χέρια που ταΐζουν τους φασίστες, ανέχονται και υποστηρίζουν την ύπαρξη και δράση τους και συνεπώς αποτελούν στόχο μας. Στις 30/10 τοποθετήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό στο εν λόγω μαγαζί.
Στρεφόμαστε με μίσος και οργή ενάντια στην κοινωνία των μισανθρώπων, ενάντια σε κάθε μορφή, θεσμό και φορέα εξουσίας, καταπίεσης και καταστολής.

Οι ήσυχες νύχτες σας τελείωσαν...»
- See more at: k-proothisi.blogspot.com/