Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΔΑΚ Αιγινίου: Σήμερα στις 19:00 ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ - ΑΡΗΣ και τη Δευτέρα ΠΑΟΚ - ΠΑΟ / Προαναγγελία 4ης αγωνιστικής

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... volleyleague

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14 αναζητούν στο Αιγίνιο η τοπική Νίκη και ο Α.Σ.Άρης στο ντέρμπι της ουράς του βαθμολογικού πίνακα.
Μετά από τρεις αγωνιστικές και οι δύο ομάδες δεν έχουν γευτεί τη χαρά της επιτυχία με μόνη
διαφορά πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει στο ενεργητικό της ένα βαθμό από το χαμένο τάι μπρέικ στον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Η αναμέτρηση είναι κρίσιμη έως οριακή για τις δύο ομάδες. Αμφότερες πιέζονται βαθμολογικά και ο χαμένος θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Η Νίκη Αιγινίου δίνει τον τρίτο εντός έδρας αγώνα της μετά τις δύο ήττες με ΠΑΟΚ και Κηφισιά με 3-0 και 3-1 σετ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Ρέντη με 3-0
M.Α.Σ.Νίκη Αιγινίου - Α.Σ.Άρης (4η αγωνιστική, 2/11, 19.00)

Αήττητος ο Μέλκας από Κράβαρικ
Στη μάχη των πάγκων ο Γιάννης Μέλκας θα αντιμετωπίσει για τέταρτη φορά τον Αντρέι Κράβαρικ σε προπονητικό επίπεδο και μέχρι στιγμής είναι αήττητος καθώς τη σεζόν 2012-13 ο ΠΑΟΚ νίκησε δύο φορές τον Ηρακλή και όταν ο Μέλκας πήγε στη Νίκη και βρέθηκε αντίπαλος του Ηρακλή η ομάδα του Αιγινίου νίκησε τον «γηραιό».
Επιπλέον ο Μέλκας θα αντιμετωπίσει την ομάδα που αγωνίστηκε για 7 χρόνια (1991-98) και ήταν ο πασαδόρος που οδήγησε τον Άρη στην κατάκτηση του μοναδικού πρωταθλήματος το 1997 και του Σούπερ Καπ. Επίσης υπήρξε και προπονητής του Άρη τη σεζόν 2007-08.
«Με συνδέουν πολλά με τον Άρη αλλά και τον Κράβαρικ. Σίγουρα σαν παίκτης με έχει νικήσει πολλές φορές αλλά αυτά δε μετράνε. Είναι ωραία να θυμόμαστε και να ξέρουμε την ιστορία αλλά τώρα χρειαζόμαστε να δώσουμε έναν ακόμα αγώνα επιβίωσης», δήλωσε ο Μέλκας και πρόσθεσε: «Θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι το επόμενο. Είμαστε πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και υπάρχει πίεση. Το άγχος σε κάνει κακό μέσα στο παιχνίδι. Η πίεση αν την διαχειριστής σωστά μπορεί να σε σπρώξει μέσα στο παιχνίδι. Δεν έχουμε απουσίες. Και ο Άρης πιστεύω θα είναι πλήρεις. Έχουμε εντοπίσει ορισμένες αδυναμίες του και πιστεύω να αξιοποιηθούν σωστά οι αναλύσεις που έχουμε κάνει. Θα κερδίσει η ομάδα με τα λιγότερα λάθη. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να μας υποστηρίξει».



«Κατάθεση ψυχής»
Στον Άρη ο προπονητής της ομάδας Αντρέι Κράβαρικ αντιμετωπίζει ακόμα προβλήματα με τη συμμετοχή των Γιάτση και Ντίνα ενώ στις δηλώσεις του ζήτησε από τους παίκτες του να κάνουν κατάθεση ψυχής:
«Το γεγονός ότι η προσεχής αντίπαλος μας είναι στην τελευταία θέση δε σημαίνει τίποτα. Θέλουμε να μπούμε συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση και να πετύχουμε αυτό που δεν έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα και αυτό δεν είναι άλλο από τη νίκη. Πρέπει επιτέλους να δώσουμε και την ψυχή μας, έτσι ώστε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Άγχος από την πλευρά μου δεν υπάρχει. Ελπίζω να μην υπάρχει και από την πλευρά των παικτών μου. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα μπουν και θα δείξουν αυτό που μπορούν».

Μίλησαν οι έδρες
Στο παρελθόν οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 2 φορές για τη Volleyleague. Ήταν για τη σεζόν 2012-13 οι δύο ομάδες νίκησαν στην έδρα τους.
Σάββατο 02/11/2013, Γυμναστήριο Αιγινίου 19.00: ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου - ΑΣ Άρης
Διαιτητές: Θεμελής, Σιμίδης, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Μαυρίδης, Χριστοφορίδης, Γραμματεία: Συρομάχου

Η βαθμολογία: ΕΔΩ
Η ιστορία των αναμετρήσεων Μ.Α.Σ.Νίκη Αιγινίου - Α.Σ.Άρης
2013-14
Volleyleague15ηΑ.Σ.Άρης - Μ.Α.Σ.Νίκη Αιγινίου
02/11/2013VolleyleagueΜ.Α.Σ.Νίκη Αιγινίου - Α.Σ.Άρης
2012-13
05/01/2013:Volleyleague12ηΜ.Α.Σ.Νίκη Αιγινίου - Α.Σ.Άρης3-1 (18-25, 25-21, 25-20, 25-18)
13/10/2012:VolleyleagueΑ.Σ.Άρης - Μ.Α.Σ.Νίκη Αιγινίου3-0 (26-24, 25-23, 25-21)


Στο Αιγίνιο ο αγώνας ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (4η αγωνιστική, 4/11, 17.00)


Στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγινίου και όχι στο «Paok Sports Arena» στην Πυλαία θα γίνει τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στις 17.00 ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού για την 4η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ. Το «Paok Sports Arena» δεν εξασφάλισε άδεια λειτουργίας από την Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.