Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Miss Tourism Europe 2013 η Eλληνίδα Κατερίνα Καφάση Λεοντάρη!

Η 20χρονη καλλονή Κατερίνα Καφάση Λεοντάρη κατέκτησε το στέμμα της Miss Tourism Europe 2013 στον μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss Tourism Queen International που έλαβε χώρα τις τελευταίες 2 εβδομάδες στην πόλη Xianning της Κίνας. 



Η Κατερίνα με την Miss Tourism of Africa

Ο μεγάλος τελικός πραγματοποιήθηκε στις 3 Οκτωβρίου-μία εβδομάδα νωρίτερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία - και όλοι μίλησαν για μια λαμπερή βραδιά γεμάτη λάμψη και ομορφιά. Πενήντα περίπου καλλονές από όλο τον κόσμο παρέλασαν με εθνικές ενδυμασίες, μαγιό και εντυπωσιακές τουαλέτες. Νικήτρια του διαγωνισμού ανακυρήχθηκε
η Μις Λετονία, 1η αν/κη η Μις Ν. Αφρική ενώ 2η αν/κή η Κινέζα υποψήφια. Στη συνέχεια δόθηκαν οι τίτλοι των τριών ηπείρων, της Ευρώπης με νικήτρια την Μις Ελλάδα, της Ωκεανίας και της Αφρικής.

Η Κατερίνα με της νικήτριες της Αφρικής και της Ωκεανίας

Την γκαρνταρόμπα της ελληνίδας υποψήφιας επιμελήθηκε η σχεδιάστρια Έλενα Περδικάκη Η τουαλέτα του τελικού σχεδιάστηκε από λευκό μεταξωτό σατέν στολισμένη με πολύτιμα πετράδια. Ωστόσο ένα ατύχημα λίγο μετά τη στέψη, ανάγκασε την Κατερίνα να φωτογραφηθεί με άλλη τουαλέτα εξίσου εντυπωσιακή.


Η Κατερίνα με την κορυφαία νικήτρια του διαγωνισμού Miss Tourism Queen of the Year International

Είναι γεγονός ότι ο διαγωνισμός Miss Tourism Queen of the Year International είναι ένας από τους μακροβιότερους διαγωνισμούς και η χώρα μας έχει να επιδείξει πολλούς τίτλους και διακρίσεις με κορυφαίο τη νίκη της Νικολέτας Ράλλη ως Miss Tourism Queen Int’l 2005. Από το 2004 διοργανώνεται αποκλειστικά στην Κίνα με την υποστήριξη της κινεζικής κυβέρνησης, του υπουργείου τουρισμού, καθώς και της τοπικής αυτοδιοίκησης, με στόχο τη διάδοση της κινεζικής κουλτούρας.

Η ελληνίδα Miss Tourism of Europe με έναν εκ των διοργανωτών του διαγωνισμού.

http://www.tlife.gr/