Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Εισιτήριο ελεύθερης πρόσβασης για ανασφάλιστα άτομα

Ο ΕΟΠΥΥ σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας υλοποιεί το Πρόγραμμα “Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης” (Health Voucher) σε Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, το οποίο αφορά
σε ανασφάλιστους πολίτες.
Με το παρόν Πρόγραμμα το Υπουργείο Υγείας μεριμνά ώστε πολίτες που απώλεσαν την ασφαλιστική τους ικανότητα, καθώς και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους, να αποκτήσουν δυνατότητα-δικαίωμα πρόσβασης σε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας καθώς και προγεννητικού ελέγχου. Μπορούν  να το  αποκτήσουν το "Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης" (HealthVoucher) με την αίτηση - εγγραφή  στην παρούσα ιστοσελίδα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε εσείς ή τα μέλη της οικογένειας σας (έμμεσο μέλος) ΑΜΚΑ.
Κάθε "Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης" είναι ατομικό και εκδίδεται μία φορά για κάθε ξεχωριστό ωφελούμενο (ΑΜΚΑ). Το "Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης" (HealthVoucher) σας δίνει τη δυνατότητα να ωφεληθείτε με δωρεάν υπηρεσίες πρόληψης, παρακολούθησης και αγωγής της υγείας από τη συγχρηματοδοτούμενη δράση του Υπουργείου Υγείας με τίτλο «ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ - ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΦΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ».
 Πληροφορίες στο healthvoucher.gr/