Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Η σιωπή Σαμαρά και το ταξίδι στο Ισραήλ επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες Ρουπακιώτη - Τερατολογίες και στην Δημόσια Τηλεόραση

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή
Η σιωπή Σαμαρά και το ταξίδι στο Ισραήλ επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες Ρουπακιώτη 
Ο Σαμαράς δεν τόλμησε να απαντήσει στις βαρυσήμαντες καταγγελίες Ρουπακιώτη για εντολές από ξένα κέντρα που οδήγησαν στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής. Όταν ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης μιλά για υπαγόρευση των διώξεων από την Κομισιόν και τις αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις και ο πρωθυπουργός σιωπά, τότε τα πράγματα είναι σαφή:
η Χρυσή Αυγή έχει πέσει θύμα της πιο άθλιας, ξενοκίνητης σκευωρίας της νεότερης πολιτικής μας Ιστορίας.

Η χρονική σύμπτωση των διώξεων με τα ταξίδια Σαμαρά σε ΗΠΑ και Ισραήλ επιβεβαιώνουν απόλυτα τον ισχυρισμό μας αυτό. Η Χρυσή Αυγή έκανε το έγκλημα να διεκδικήσει μία ανεξάρτητη Ελλάδα, απαλλαγμένη από τα δεσμά των τοκογλύφων και ικανή να εκμεταλλευθεί τον τεράστιο εθνικό της πλούτο προς όφελος του λαού μας. Αυτό δεν άρεσε στους ευρωπαίους τοκογλύφους, τους εβραίους και τους αμερικανούς, που επέβαλαν την πολιτική μας εξόντωση στα ξενοκίνητα ανδρείκελα της συγκυβέρνησης. Ο νόμιμος πολιτικός μας αγώνας για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία θα συνεχιστεί παρά τις παράνομες διώξεις, τις άθλιες σκευωρίες και τις φυλακίσεις.


Τερατολογίες και στην Δημόσια Τηλεόραση - 700 υπαλλήλους και 6 εκατ. ευρώ για την Χρυσή Αυγή!
Ο ανηλεής πόλεμος ψεύδους και κατασυκοφάντησης της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται κανονικά ακόμα και από την συχνότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης. Σε ρεπορτάζ του Δελτίου Ειδήσεων αναφέρθηκε πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή έχει αποσπάσει ως κοινοβουλευτικό κόμμα και απασχολεί 700 υπαλλήλους, χρεώνοντας έτσι τον κρατικό προϋπολογισμό με 6 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο!
Το ρεσιτάλ ψεύδους από το σύνολο των ΜΜΕ έχει πράγματι συγκλονίσει τον ελληνικό λαό που αντιλαμβάνεται ξεκάθαρα τις πολιτικές σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από αυτό. Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση και κάθε - ηθελημένα ή μη- παραπληροφορημένο δημοσιογράφο πως το νούμερο των 700 υπαλλήλων ξεπερνά και τα πιο ευφάνταστα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, καθώς η Χρυσή Αυγή δεν έχει καν πραγματοποιήσει τις μετατάξεις δημοσίων υπαλλήλων που δικαιούται ως κοινοβουλευτικό κόμμα, αλλά ένα ποσοστό για την εύρυθμη λειτουργία του κόμματος.


Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου