Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
 Συνεργασία με τον  Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο  Καρατάσιο, είχε  η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Κεντρικής
Μακεδονίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.
 Στη συνάντηση παρέστησαν ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, κ.  Αστέριος Κρίτογλου, ο Διευθυντής  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, κ. Γιάννης Καζταρίδης, ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, κ. Θεόδωρος Σιαμάγκας και ο  Ειδικός Συνεργάτης της Π.Ε.Πιερίας- εκπαιδευτικός, κ. Αθανάσιος Μπαρμπαγεωργόπουλος.
 Εκπαιδευτικά ζητήματα και θέματα που αφορούν στη βελτίωση του εκπαιδευτικού συστήματος,  στην προώθηση  της εκπαιδευτικής πολιτικής και των μεταρρυθμίσεων, στην ομαλή λειτουργία και στελέχωση των σχολικών μονάδων, στην κάλυψη αναγκών,  στη σχολική στέγη,  στις προτεραιότητες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και στο πρόγραμμα για την  επίτευξη  των στόχων, τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση.

Οι παριστάμενοι επεσήμαναν την ανάγκη συνεχούς και αδιάκοπτης συνεργασίας, για την επίλυση τυχόν προβλημάτων,  εξέφρασαν  προτάσεις και  αιτήματα για άμεση υλοποίηση των  στόχων,  για ένα ποιοτικότερο και ουσιαστικότερο σχολείο με γνώμονα  την υπεράσπιση του κοινωνικού αγαθού της, παιδείας.