Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΧΑΝΘ – Πιερικός Αρχέλαος Την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΡΧΕΛΑΟ
Ο 17χρονος καλαθοσφαιριστής Γιώργος Τσαλμπούρης, από τους πιο νέους της ομάδας
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2013 – 2014
Α΄ ΓΥΡΟΣ – 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΧΑΝΘ – Πιερικός Αρχέλαος

Την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, στις 5,00 μμ.
Στέλιος Χατζηιωάννου – προπονητής:
«Είναι σημαντικό για μας να ξεκινήσουμε με νίκη το πρωτάθλημα και
μάλιστα με μια εκτός έδρας»
Την επίσης ιστορική ΧΑΝΘ αντιμετωπίζει ο Πιερικός Αρχέλαος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄ εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ.
Ο Πιερικός Αρχέλαος φιλοξενείται στο γήπεδό της και αγώνας θα γίνει την Κυριακή στις 5 μμ.
Η ομάδα της Κατερίνης συμμετέχει στο πρωτάθλημα με αξιώσεις, το νεανικό της ρόστερ είναι ιδιαίτερα δυναμικό και η επίτευξη του στόχου είναι το κυρίαρχο στοιχείο και στη φετινή σεζόν. Μαζί της θα έχει, όπως πάντα, εκτός από φίλους που θα εκδράμουν στη Θεσσαλονίκη και τις ευχές των φιλάθλων για ένα καλό αποτέλεσμα.
Ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου
Τέλος, για τον παιχνίδι ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου που κάνει το ντεμπούτο του στη Β΄ εθνική, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr δήλωσε: «Είναι σημαντικό για μας να ξεκινήσουμε με νίκη το πρωτάθλημα και μάλιστα με μια εκτός έδρας. Ωστόσο είναι γεγονός ότι η ΧΑΝΘ είναι μια δυνατή ομάδα που αναμένεται να δυσκολέψει κάθε αντίπαλο που θα συναντήσει, ειδικά στην έδρα της. Ο βαθμός ετοιμότητας μας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος  είναι στο επίπεδο που προσδοκούσαμε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Το μόνο που μας προβληματίζει είναι ο τραυματισμός του Ασημάκη, του οποίου η συμμετοχή είναι αμφίβολη».