Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Τμήμα αντιπτέρισης (μπάντμιντον) δημιουργήθηκε στον Πιερικό Αρχέλαο

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΡΧΕΛΑΟ
Άρχισαν οι εγγραφές
Στην εκδήλωση της ακαδημίας μπάσκετ  του Πιερικού Αρχελάου που έγινε την Τετάρτη, ανακοινώθηκε και η δημιουργία τμήματος αντιπτέρισης (μπάντμιντον).

Η αντιπτέριση ή μπάντμιντον όπως είναι γνωστό διεθνώς, αποτελεί ολυμπιακό άθλημα από
το 1992.

Η έναρξη λειτουργίας του είναι ένας σημαντικός σταθμός για το άθλημα αυτό στην Πιερία και αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για όλες τις ηλικίες.

Υπεύθυνη προπονήτρια είναι η Καλλιόπη Καρτσαμπά, απόφοιτη του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Α.Π.Θ. με ειδικότητα στο μπάντμιντον.

Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στα γραφεία της ομάδας. Θα λειτουργήσουν τμήματα αγωνιστικά και τμήμα ενηλίκων.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6985 834936

● Η προπονήτρια Καλλιόπη Καρτσαμπά γεννήθηκε στην  Κατερίνη και είναι απόφοιτη του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού ΑΠΘ με ειδικότητα αντιπτέρισης (badminton).  Από το 2006 ασχολείται ενεργά με τη προπονητική στην αντιπτέριση, διαγράφοντας μια πλούσια πορεία πάνω στην επιστημονική προπονητική της κατάρτιση. Από το 2011 ανήκει στα προπονητικά  κλιμάκια της ΕΟΦΣΑ  και είναι υπεύθυνη του προγράμματος «Μπαντμιντόραμα» στο νομό Πιερίας. Πάνω από 400 μαθητές έχουν γνωρίσει το άθλημα της αντιπτέρισης μέσω αυτού του προγράμματος. Έχει διοργανώσει μια σειρά από εσωτερικά σχολικά πρωταθλήματα σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τα τελευταία δύο χρόνια είναι συνεργάτης με το γραφείο φυσικής αγωγής Ν. Πιερίας στα πλαίσια της δράσης των ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΩΝ στον τομέα  του badminton.  Επιπρόσθετα, εξειδικεύεται στην αναπτυξιακή φυσική αγωγή από τη νηπιακή ηλικία έχοντας ως βάση το badminton.