Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Απίστευτη ατάκα του Δ.Αυλίδη στις βραβεύσεις των κορυφαίων: "Ο ΠΑΟΚ μας πήρε τον Μαυροβούνιο κι εμείς του πήραμε τον Μαυροβουνιώτη..."

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... volleyleague

Oι βραβεύσεις των κορυφαίων της σεζόν 2012-13

Οι πρωταγωνιστές της αγωνιστικής περιόδου 2012-13 είχαν την τιμητική τους στην κλήρωση του πρωταθλήματος 2013-14. Έδωσαν ευχές και υποσχέσεις για καλύτερες εμφανίσεις και περισσότερες επιτυχίες. Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ που έκανε το ρεκόρ με τρεις τίτλους MVP σε ισάριθμες διοργανώσεις αναδείχτηκε MVP και καλύτερος διαγώνιος.
«Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα. Ο τίτλος είναι αφιερωμένος στην ομάδα μου. Χωρίς τους συμπαίκτες μου θα ήμουν απλά ένας καλός παίκτης. Χάρη σε αυτούς έκανα τη διαφορά», είπε ο Γιορντάνοφ ο οποίος πήρε τον τίτλο του MVP από τα χέρια του προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη.
 Ο Ντάμποβιτς
Καλύτερος πασαδόρος αναδείχτηκε ο Μαυροβούνιος Σίμο Ντάμποβιτς με τη φανέλα της Νίκης Αιγινίου αλλά πλέον αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα την απονομή έκανε ο θρυλικός πασαδόρος Σάκης Μουστακίδης ενώ ττο βραβείο πήρε για λογαριασμό του Ντάμποβιτς (αύριο ταξιδεύει με τον ΠΑΟΚ στην Αθήνα για τα φιλικά με Ολυμπιακό) ο πρόεδρος της Νίκης Αιγινίου Δημήτρης Αυλίδης. «Ευχαριστώ πολύ για την διάκριση. Θα ήθελα να είμαι εκεί. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου στο Αιγίνιο», είπε ο Ντάμποβιτς σε μαγνητοσκοπημένο του μήνυμα, ενώ ο Μουστακίδης τόνισε: «Είναι ένας παίκτης που τα έχει όλα. Είναι τυχερός ο ΠΑΟΚ που τον έχει στην ομάδα του». Την καλύτερη ατάκα την είπε, όμως, ο Αυλίδης: «Είναι τιμή μας, που ήταν στην ομάδα. Έχει πολλά χαρίσματα ως αθλητής και ως προσωπικότητα. Ο ΠΑΟΚ μας πήρε τον Μαυροβούνιο κι εμείς του πήραμε τον Μαυροβουνιώτη».
 Ο Ντος Σάντος
Καλύτερος ακραίος αναδείχτηκε ο βραζιλιάνος Ντος Σάντος ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. «Αφιερώνω την επιτυχία στην κόρη του και μετά στον πρόεδρο και στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα ήθελε να επιστρέψω στην Ελλάδα», είπε ο Ντος Σάντος σε μαγνητοσκοπημένο βίντεο από το Ισραήλ όπου βρίσκεται και είπε «καληνύχτα» στα ελληνικά.
 Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ Κώστας Παϊσιάδης που παρέλαβε τον τίτλο από τον διευθυντή της εταιρικής επικοινωνίας της NOVA Γρηγόρη Κατσογιάννη δήλωσε για τον Ντο Σάντος: «Ήταν ένας ιδιαίτερος αθλητής. Ήταν μια μεγάλη προσωπικότητα. Ελπίζω την επόμενη χρόνια να επιστρέψει στην Ελλάδα»
 Ο Χριστοφιδέλης
Καλύτερος ακραίος αναδείχτηκε ο Κώστας Χριστοφιδέλης ο οποίος αφιέρωσε τον τίτλο στους συμπαίκτες του, ενώ όταν ρωτήθηκε για το πότε θα σταματήσει την ενεργό δράση απάντησε: «Όταν πρώτα σταματήσει ο Κουρνέτας. Ευχαριστώ για το βραβείο, υπάρχει πίεση από τον προπονητή να καταφέρουμε πολλά. Θέλουμε να μείνουμε στην κορυφή».
Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Παμβοχαϊκού Κώστας Ρωμανός.
 Ο Πανταλέων
Ο Σωτήρης Πανταλέων αναδείχτηκε καλύτερος μπλοκέρ. Από τη Γαλλία όπου βρίσκεται με την προετοιμασία των Καννών είπε στο βιντεοσκοπημένο μήνυμα του: «Ο τίτλος ανήκει στους συμπαίκτες. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον πρόεδρο Κώστα Ρωμανό για ότι περάσαμε την περσινή σεζόν. Ο Παμβοχαϊκός είναι ένα πρότυπο για το ελληνικό βόλεϊ». Ο πρόεδρος του Παμβοχαϊκού που παρέλαβε την διάκριση δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που είχαμε στην ομάδα μας έναν αθλητή σαν τον Πανταλέοντα. Η πόρτα του συλλόγου θα είναι πάντα ανοικτή για αυτόν»,
Την απονομή έκανε ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης.
 Ο Σμαραγδής
Καλύτερος μπλοκέρ αναδείχτηκε και ο Νίκος Σμαραγδής. Είναι ο δεύτερος παίκτης που παίρνει τρία πρωταθλήματα με τρεις διαφορετικές ομάδες. «Ξεκινάμε μία νέα σεζόν και έχουμε νέους στόχους. Μπορούμε να διατηρήσουμε τους τίτλους. Τίποτα δεν είναι αδύνατο αλλά και τίποτα εύκολο».
 
 
Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ Σταύρος Μαυρικίδης.
 Ο Στεφάνου
Καλύτερο λίμπερο αναδείχτηκε ο Γιώργος Στεφάνου ο οποίο πριν λίγες ημέρες έγινε πατέρας και αφιέρωσε τον τίτλο στο νεογέννητο παιδί του. «Ελπίζω να μην στρέψουν οι τίτλοι γιατί τώρα έχω πολλές υποχρεώσεις και θέλω να κερδίζω τίτλους και για τον γιο μου».
 
Την βράβευση έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΑΠ Γιάννης Τζίμας.
 Ο Καζάζης
Ο καλύτερος προπονητής της σεζόν 2012-13 Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Η οικογένεια του βόλεϊ είχε πολλές απώλειες τη σεζόν που πέρασε. Δεν είναι μονο ο Νίκος. Οι παράγοντες έχουν καταλάβει τη δουλειά τους . Έχω την τύχη να έχω υπέροχους αθλητές. Τιμή μου και χαρά μου να συνεργάζομαι μαζί τους. Είναι απόλαυση. Αν έχουμε την ίδια δίψα για διακρίσεις μπορούμε να επαναλάβουμε ξαναγίνεται την περσινή επιτυχία. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη».
Την βράβευση έκανε η γενική διευθύντρια περιεχομένου της NOVA Kατερίνα Κασκανιώτη.
 Ο Βαρθαλίτης
Ο Αλέξανδρος Βαρθαλίτης που στις 23 Δεκεμβρίου 2012 κρέμασε την σφυρίχτρα του τιμήθηκε για την προσφορά του στην ελληνική διαιτησία. «Μετά από τρεις δεκαετίες αποχώρησα πλήρης και ικανοποιημένος. Μου έδωσε πολλά η διαιτησία στο βόλεϊ. Από το τελευταίο παιχνίδι δεν έπιασα πάλι σφυρίχτρα στα χέρια μου».
Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γιώργος Λεονταρίτης ο οποίος είναι και πατριώτης του Βαρθαλίτη καθώς αφμότεροι είναι συριανοί.
 Ο Αυλίδης
Ο πρόεδρος της Νίκης Αιγινίου που πριν από 30 χρόνια ίδρυσε το τμήμα βόλεϊ βραβεύτηκε για την προσφορά του. «Όταν ξεκινούσα αυτή την προσπάθεια δεν φανταζόμουν πως θα έφτανα εδώ. Βρήκαμε ως σήμα του συλλόγου τον Ντόναλντ. Ήταν μία έμπνευση της στιγμής. Ευχαριστώ όσους μαν έχουν βοηθήσει. Το Αιγίνιο έχει βγάλει και καλή γενιά αθλητών αλλά και καλούς παράγοντες».
Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος.


Δείτε περισσότερα στο volleyleague.gr