Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Το ημερολόγιο ενός ανέργου: Θέλω χούντα τώρα! Τι γιαλαντζί χούντα είναι αυτή;

Εγώ θα σας πω τι να κάνετε;
Θέλω χούντα τώρα! Τι γιαλαντζί χούντα είναι αυτή;

Θέλω πιο πολύ ξύλο, μαύρα γυαλιά, προσαγωγές για απόδειξη πολιτικών

φρονημάτων, φάλαγγες, πιο ξεδιάντροπη προπαγάνδα.

Βάλτε τον Σαμαρά να παλέψει με αρκούδα και να την νικάει, απαγορέψτε τις απεργίες μια και καλή! Τι παπαριά είναι αυτή με τις επιστρατεύσεις; Στο απόσπασμα με συνοπτικές διαδικασίες!

Χούντα βαρβάτη θέλω! Μισές δουλειές κάνετε. Οι άνεργοι πρέπει να το βουλώσουν! Α, το έχουν βουλώσει ήδη; ΟΚ! Πάμε παρακάτω: Όλοι πρέπει να το βουλώσουμε και να παρακολουθήσουμε το θεάρεστο έργο της ανάπτυξης. Επιτέλους, εγώ πρέπει να σας πω τι να κάνετε;

Πρέπει να περάσετε τον απόλυτο νόμο. Ένα μόνο νόμο θα χρειαστείτε: "Όποιος τολμήσει να διαμαρτυρηθεί, να αντισταθεί, να εκφραστεί, να σκεφτεί κ.τ.λ. θα εκτελείται άμεσα".

ΤΕΛΟΣ στα μισόλογα και στην επίφαση της δημοκρατίας. Έτσι κι αλλιώς, την έχετε χεσμένη! Πηγαίνετε, σας παρακαλώ, στο επόμενο βήμα. Τα έχει περιγράψει ο κύριος George, μην τα ξαναλέω. Πηγαίνετε λοιπόν στο απόλυτο κράτος. Γελάνε και τα μουστάκια σας. Αυτό θέλετε, κάντε το. Ιστορικοί φασίστες το έλεγαν: Είμαστε φασίστες και θα κάνουμε ό,τι γουστάρουμε και δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν! Κάντε το.

Αλλά ακόμα και στη χούντα υποκρισία; Η πολιτική ορθότητα βλέπετε. Δείξτε επιτέλους το πραγματικό σας πρόσωπο! Εγώ το είδα το έργο, αλλά ο κυρ Τάκης δεν μπορεί ακόμα, πρέπει να του το κάμετε λιανά. Πηγαίνετε το βασικό σε δύο πιάτα φαΐ και ένα μπουκάλι νερό. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο η πλέμπα για να ζήσει και να δουλεύει. Μπορεί επίσης να κοιμάται στο δρόμο. Μπορεί κάποιοι να ψοφήσουν. Δεκτές οι παράπλευρες απώλειες.

Οι ταγματασφαλίτες που έχετε σε κάθε γειτονιά να τηρούν την τάξη. Θα υπακούσουμε, μην αγχώνεστε γι' αυτό. Εντάξει, υπάρχουν κάποια αντιδραστικά στοιχεία. Να ξανανοίξουν η Γυάρος, η Μακρόνησος. Ή θάνατος, ακόμα καλύτερα. Να ξεβρωμίσει ο τόπος.Να μείνουν αυτοί που συμμορφώνονται προς τας υποδείξεις!

Τι ωραία που θα είναι: Θα μιλάμε όταν θέλετε, θα πηδιόμαστε με άδεια, θα περπατάμε ίσια. Είμαστε ανάξιοί σας. Ευχαριστούμε που μας ανεχόσαστε.