Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

“Οριστικά στο Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ”

Παρά τους ισχυρισμούς των Ουκρανών, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε γνωστοποιεί πως το CAS απέρριψε το αίτημα της Μέταλιστ για αναστολή της τιμωρίας.
Στην ανακοίνωση τονίζεται πως οριστικά ο «δικέφαλος του Βορρά» θα τεθεί οριστικά αντιμέτωπος απέναντι στη Σάλκε για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η σχετική ανακοίνωση:


"Το ανώτατο αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο της Λωζάνης (CAS) απέρριψε το αίτημα αναστολής τιμωρίας μονοετούς αποκλεισμού της Μέταλιστ που επιβλήθηκε από την UEFA. Ως εκ τούτου ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί εναντίον της Σάλκε στα Play-off του Τσάμπιονς Λιγκ".


Λίγο αργότερα ήρθε και η επιβεβαίωση από την πλευρά της Μέταλιστ με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Κονσταντίν Πιβοβάροφ, να δηλώνει: «Δυστυχώς το CAS απέρριψε το αίτημά μας για αναστολή της τιμωρίας. Δεν υπάρχει τέτοιο προηγούμενο. Οι δικηγόροι μας εξετάζουν ποιο άλλο μέσο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Προφανώς η απόφαση του CAS λήφθηκε χθες, γιατί σε αυτή δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στην απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ελβετίας, την οποία τους αποστείλαμε σήμερα το πρωί».

http://www.newsit.gr