Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ημαθία, Πέλλα & Χαλκιδική

Συνελήφθη 40χρονος για ναρκωτικά σε χωριό της Ημαθίας
Συνελήφθη χθες (29.08.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης
Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας, ένας υπήκοος Πολωνίας ηλικίας 40 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε χωρίο της Ημαθίας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, στο προαύλιο της οικίας του προαναφερόμενου βρέθηκαν (4) δενδρύλλια κάνναβης ύψους (60) εκατοστών και (4,5) μέτρων, ενώ σε αποθήκη βρέθηκε και κατασχέθηκε (1) αποξηραμένο κλαδί κάνναβης ύψους (2,5) μέτρων. Τα προαναφερόμενα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Στη συνέχεια σε αστυνομική έρευνα της οικίας του 40χρονου παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3) αποξηραμένα κλαδιά κάνναβης ύψους (2,5) μέτρων έκαστο, καθώς και μια συσκευασία με κάνναβη βάρους (10,5) γραμμαρίων.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας.
Ο συλληφθείς θα δηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά σε χωριό της Πέλλας
Σε αστυνομική έρευνα της οικίας του 43χρονου εντοπίστηκαν (30) ημιαποξηραμένοι κλώνοι κάνναβης, ενώ σε κοινόχρηστη ακαλλιέργητη έκταση εντοπίστηκαν (50) δενδρύλλια κάνναβης
Συνελήφθη χθες (29.08.2013) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, ένας ημεδαπός ηλικίας 43 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε χωριό της Πέλλας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών σε αστυνομική έρευνα στην οικία του ανωτέρω βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (30) ημιαποξηραμένοι κλώνοι κάνναβης μήκους από (50) έως (100) εκατοστών τους οποίους, σύμφωνα με τον ίδιο, περισυνέλεξε από αυτοφυή δενδρύλλια κάνναβης.
Στη συνέχεια, ο 43χρονος υπέδειξε σε κοινόχρηστη ακαλλιέργητη έκταση, θαμνώδες σημείο στο οποίο εντοπίστηκαν (50) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από (2) έως (2,50) μέτρων. Τα προαναφερόμενα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας.
Ο συλληφθείς θα δηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά σε χωριό της Χαλκιδικής
Συνελήφθη χθες (28.08.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου ένας ημεδαπός ηλικίας 48 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε χωρίο της Χαλκιδικής, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, στην οικία του προαναφερόμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους από (1,6) έως (1,8) μέτρων και
  • (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους (106) γραμμαρίων .
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.